Megvannak a Sztárban sztár új versenyzői

Sztárban sztár döntő Veréb Tamás Till Attila
Vágólapra másolva!
A TV2 bejelentette, hogy kik lesznek a Sztárban sztár ötödik évadjának játékosai, tizenkét énekes – hat nő és hat férfi – méri össze a tudását.
Vágólapra másolva!

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a Sztárban sztár szeptember 10-én induló új szezonját Till Attila vezeti, és a műsor kedvéért Liptai Claudia is visszatér a zsűribe. Majka is marad, a másik két zsűritagról azonban egyelőre nem árult el semmit a TV2, Bereczki Zoltán biztosan távozik.

Tilla az új versenyzőkkel Fotó: Polyák Attila - Origo

A csatorna most azt jelentette be, hogy kik lesznek a versenyzők: Cserpes Laurát, Csézyt, Singh Vikit, Détár Enikőt, Janicsák Vecát, Kollányi Zsuzsit, Pápai Jocit, Horváth Tamást, Berkes Olivért, Ekanem Bálintot, Oláh Gergőt és Király Viktort láthatjuk majd különféle sztárok bőrébe bújni.

Együtt az ötödik évad énekesei Fotó: Polyák Attila - Origo

A Sztárban sztár 2013 óta megy sikerrel a TV2 műsorán, az előző évadokat a később zsűritagként is látott Bereczki Zoltán, majd Pál Dénes, Gáspár Laci és Veréb Tamás nyerte.

A Sztárban sztár legutóbbi nyertese, Veréb Tamás Forrás: TV2

Tavaly elindult a műsor gyerekeket szerepeltető változata, a Sztárban sztár + 1 kicsi is, elvileg ennek is lesz ősszel folytatása.