Sarah Jessica Parker egy dolgot megbánt az esküvőjével kapcsolatban

2017 Obie Awards - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - MAY 22: Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick attend at the 2017 Obie Awards at Webster Hall on May 22, 2017 in New York City. Jemal Countess/Getty Images for American Theatre Wing/AFP
Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker 20 éve Matthew Broderick felesége, a hollywoodi sztárpárokhoz képest mindenképpen harmonikus kapcsolatban élnek, van azonban egy dolog, amit a színésznő megbánt az esküvőjével kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick éppen húsz éve, 1997-ben házasodtak össze, ma már három gyermek, egy fiú és két ikerlány szülei.

Az esküvőjüket természetesen New Yorkban tartották, bensőséges hangulatban, a ceremónia ráadásul meglepetés volt: a mintegy száz vendég azt gondolta, csupán egy átlagos partiba hívták meg őket.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick idén májusban Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jemal Countess

Parker a hagyományoknak megfelelően arról is gondoskodott, hogy legyen nála valami régi, valami új, valami kék és valami, amit kölcsönkér: kék cipőben, kölcsön zsebkendővel, egy régi érmével és vadonatúj ruhában vonult az oltár elé.

Utóbbi, mármint az új ruha volt az egyetlen, amit az évek során megbánt az esküvőjével kapcsolatban, a Szex és New York igazi divatdiktátoraként ugyanis feketében házasodott.

A Morgane Le Fay-ruha azóta ikonikussá vált, a színésznő azonban már 2009-ben azt mondta, ha újra tehetné, "egy szép, alkalomhoz illő esküvői ruhát" viselne.