Félmeztelenül nevetgélt a neves komika

Amy Schumer
Vágólapra másolva!
Amy Schumer kitett az Instagramra egy fotót, amelyen félmeztelenül látható egy hot dognak öltöztetett kutyával – ő így kér fizetésemelést.
Vágólapra másolva!

Amy Schumer meglepő fotóval reagált azokra a kommentekre, amelyek a fizetésemelési kérelme után érkeztek, egy hot dognak öltöztetett kutyával a kezében mókázik – egy szál bugyiban. Mutatjuk is rögtön:

A komika az után kért fizetésemelést a Netflixtől, hogy megtudta, stand-upos kollégái, Chris Rock és Dave Chapelle mennyi pénzt kapnak egy önálló műsorért.

A két komikus ugyanis fejenként 20 millió dollárért szállított saját estet az HBO-nak, míg Schumer "csupán" 11 millióért tette ugyanezt, ebből született a The Leather Special:

A komika fizetésemelési kérelme után sokan kiakadtak azon, hogy kevesli a nagyjából 2,8 milliárd forintnak megfelelő gázsit, mások viszont a férfiak és nők közötti általános bérkülönbségen puffogtak.

Schumer a mostani Instagram-poszttal tisztázta, hogy ő csak egy kis emelést szeretne elérni, nem arról van szó, hogy a két kollégájával egyenlő fizetést akarna.