Starsky és Hutch is visszatérhet a képernyőre

The original 'Starsky & Hutch' ACE Arts-Culture-Entertainment TELEVISION UNITED_STATES:USA GESTURE group movie_scene series starsky_and_hutch HORIZONTAL
(dpa files) - David Soul (R, alias Hutch) and Paul Michael Glaser (alias Starsky), in a scene of the original 1970s television series 'Starsky & Hutch', March 1978. The remake of the legendary series, a movie with the same title, premiered in Munich on 9 March 2004. The red Ford Gran Torino car with the white rallye stripes at the sides, which became the trademark of the show, was restored true to the original for the remake.
Vágólapra másolva!
A galaxis őrzői alkotója, James Gunn feltámasztaná a Starsky és Hutch című krimisorozatot, készül a pilot forgatókönyve.
Vágólapra másolva!

A Sonynál készül a Starsky és Hutch új változata, A galaxis őrzői írója és rendezője, James Gunn a testvérével és az unokatestvérével, Brian és Mark Gunn-nal dolgozik a forgatókönyvön.

Karaktervezérelt, egyórás epizódokból álló sorozatban gondolkodnak, az majd licitálás útján fog eldőlni, hogy a végeredmény melyik csatornához kerül.

Az eredeti Starsky és Hutch Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Bert Reisfeld

A Starsky és Hutch eredetileg 1975 és 1979 között futott Paul Michael Glaser és David Soul főszereplésével, négy évadot, több mint 90 epizódot ért meg.

A sorozatot nem először dolgozzák fel, 2004-ben készül egy film is belőle, abban Ben Stiller és Owen Wilson játszotta a két zsarut.