Agyat is kóstolt Ördög Nóra a TV2 új gasztroműsorában

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Hétfőn startol a TV2 új gasztro-tehetségkutatója, a Séfek séfe, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor mesélt a műsorról.
Vágólapra másolva!

A Mokkában a műsorvezető Ördög Nóra és a három séf mesélt a forgatásról és a műsorról, mint elhangzott, a versenyzők az elején nagyon féltek a feladattól és a séfektől, de aztán belejöttek.

"Nagyon fontos a műsorban a kitartás, az alázat, a hozzáállás, hogy mennyire szeretne nyerni, mennyire szeret főzni, mennyire tehetséges" - mondta Wolf András a versenyzőkről. Mindenki nagy erővel, elszántsággal vágott neki a gasztroműsornak, de előfordult, hogy elfogyott a lendület.

"Valaki elfogy. Van egy nagyívű pályája, de a végére elfogy, hisz ez fáradtsággal is jár. Iszonyúan meg kell felelni, és folyton olyan helyzetbe hozzák az embert, ami a stresszfaktort növeli. Ráadásul olyan ételeket kell készíteniük, melyekről fogalmuk sincs, ez azért megeszi az embert" - mondta Vomberg.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Krausz Gábor arról mesélt, hogy sok amatőr is megfordult a konyhában, akik nem tudták, hogy kell csapatban dolgozni.

"Irányítani egy konyhát, összetartani egy rendszert teljesen más, mint szeretni főzni, szeretni otthon jó ételeket csinálni. Pusztán az a tény, hogy 60 perced van, hogy elkészítsd a kedvenc ételedet, már magában rak a versenyzőkre olyan nyomást, amiben sokan elvéreznek. Én is kipróbáltam, remegett kezem, lábam, pedig tudok főzni" - tette hozzá Ördög Nóra.

A műsor hétfő este a versenyzők válogatásával indul, a beszélgetésből több részlet is kiderül: