Különleges hobbijáról mesélt a Család-barát új műsorvezetője

Család-barát új műsorvezetői
Vágólapra másolva!
Kolozsi Kilián a Család-barát másik új férfi műsorvezetője Csalami Csaba mellett, ősztől Novodomszky Évával vezeti a Duna délelőtti műsorát.
Vágólapra másolva!

A Székelyföldön született műsorvezető Kolozsváron végezte a színművészeti képzést, majd állást kapott a Szegedi Nemzeti Színházban. Bő tíz évvel ezelőtt debütált a Duna TV-n a Zebra című közlekedésbiztonsági műsorban. Később vezette a Veszélyben című adást és a Gazdakör mezőgazdasággal foglalkozó magazinműsort, valamint a Kerékpártúra című sportműsort. Jelenleg az M4 Sport Szabadidő című műsorát vezeti és szerkeszti.

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

„Az M4-es műsoraim szinte a hobbimmá váltak. A Szabadidő magazinban izgalmas dolgokat próbálunk ki és mutatunk meg a sportokat kedvelő nézőknek" - mondta Kolozsi.

A Gyergyószentmiklósról származó műsorvezető jelenleg Budapesten él, 15 éve házas és egy 13 éves lánygyermek édesapja. "Nagyon szeretek barkácsolni, tehát ha arra van szükségem, hogy valami kikapcsoljon, akkor egy jó barátommal összeülünk, veszünk gépeket és fúrunk-faragunk, például dobszobát építünk, vagy konyhabútort, de szeretek pingpongozni is" - nyilatkozott a hobbijairól, továbbá elmesélte, hogy édesapjával, öccsével és néhány helyi szomszéddal sikerült egy kétszintes házat is felépíteniük a hegyekben.

Idén nyáron keveset pihent, mert rengeteg munkája volt és egyelőre ezután sem fér bele több kikapcsolódás.

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

A Család-barátban Novodomszky Éva műsorvezető-társa lesz: "Magától értetődő az együttműködés. Nagyon jó érzés, hogy Évára mindig lehet számítani, próbálom nem megnehezíteni a dolgát, de egy kis zrika remélem, hogy néha belefér" - mondta.

Hétfőtől szombatig minden délelőtt 10.30-tól látható a Dunán a két Család-barát műsorvezető-páros, Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, illetve Somogyi Dia és Csalami Csaba.