Csapda, átverés, árulás: megvan az első Survivor-kieső

survivor
Vágólapra másolva!
Nóra taktikázott, de egy szövetségese elárulta, átláttak rajta, utazhatott haza. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

"Szeretnék kimozdulni a komfortzónámból, és egy olyan életre szóló kalandban részt venni, ahova nem lehet csak úgy belépőt venni" - mondta indulás előtt a 25 éves marketingasszisztens Nóra - majd elsőként esett ki a Survivorből. Az Ibon törzsnek ugyanis a túl könnyen elveszített játék után ki kellett vetnie magából valakit, és a gyomorpanaszokkal küzdő lány helyzete igencsak reménytelennek tűnt.

Egy darabig el tudta játszani, hogy a dzsungelben talált egy személyes védettséget jelentő amulettet, és úgy tűnt, hogy át is veri a csoport többi tagját.

Nem húzta sokáig, tán három napot Forrás: RTL

Ekkor Gergely érezte, hogy szorul a hurok, és a számkivetett hármasból ő lehet az, akit Nóra helyett hazaküldenek, így egyesével elbeszélgetett az összetartó ötös tagjaival. Meggyőzte őket arról, hogy a lány valójában hamis amulettet mutatott fel, így hat szavazat érkezett rá, pár nap után

véget ért neki a dél-kelet ázsiai kaland.

„Szókimondó és őszinte típus vagyok, így gyakran találom szemben magam konfliktusokkal. Lételemem a sport, soha nem mondok nemet a kihívó megpróbáltatásokra és kínálkozó kalandokra" – nyilatkozta indulás előtt, de fizikailag sem bírta a gyűrődést, és teljesen megfeledkezett arról, hogy ez egy taktikai-stratégiai játék, ahol – az első hetekben – kellő számú szövetséges, társ nélkül kiszolgáltatott az ember.

Szavazzon!

Szavazzon!

Survivor: mely törzsnek drukkol?