Hatalmas siker az Áll az alku

2017.08.31. 17:40

Szeretik a TV2 nagy visszatérőjét a nézők. Jobban, mint az RTL Klubon futó rivális műsort.

A TV2 és az RTL Klub is hétfőn indította el őszi műsorstruktúráját, amelyben kiemelten fontos egy-egy visszatérő műsor, a  TV2-nél az újra Gundel Takács Gábor által vezetett Áll az alku, míg az RTL Klubnál a Survivor reality. 

A Ripost beszámolója szerint nézettségi adatok azt mutatják, hogy

kedden és szerdán már az Áll az alkut választották többen

a négyévesnél idősebb nézők közül. A műsora stabilan tartja nézőszámát, míg a Survivor két nap alatt közel 63 ezer nézőt veszített ebben a korcsoportban.

Gundel Takács GáborFotó: Koncz Márton

A TV2 sikervetélkedőjében óriási a tét, a héten például arról is írtunk már, hogy egy játékos 4,4 millióról bukott le 37 ezer 500 forintra. Gundel Takács Gábor nemrég interjút adott az Origónak, ebben a visszatérésről azt mondta, 

Ez a műsor ugyanis valamikor én voltam, és éreztem, hogy van még benne lehetőség, úgyhogy nem volt ellenemre.

A híres "Igazgató úr" is szóba került, persze nem mondhatta el, hogy ki ő:

Természetesen nem mondom el, mert két nagy kérdésre nem válaszolhatok: hova zuhannak az emberek a Maradj Talpon!-ban, és ki az igazgató az Áll az alkuban? Amúgy ő olyan, mint Columbo felesége, akiről beszélnek, de soha nem látja senki. Ezek a figurák működnek. Az igazgató urat mi személyesítettük meg, felruháztuk tulajdonságokkal, a nézők pedig szerették a fiktív figurát, nyilván visszahozzuk.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.