Gundel Takács elmondta, miért nem beszélhet más az igazgató úrral

Áll az alku
Vágólapra másolva!
Az Áll az alkuban a játékos nem diskurálhat a bankkal, ennek oka is van.
Vágólapra másolva!

Gundel Takács Gábor a szeptember 6-i adásban elmondta, miért nem beszélhet más az igazgató úrral. A játékos, Ádám az iránt érdeklődött, hogy ő is tereferélhet-e a misztikus ködbe burkolózó bankvezérrel, aki a játék során több alkalommal is ajánlatokat tesz: vagy a csere lehetőségét mondja, vagy egy összeget, amiért be lehet váltani a táskát.

Forrás: tv2

„Sokan szeretnék hallani a hangját. Ő nem szeretné, ha hallanák a hangját. Fél attól, hogy a közértben valaki hátba vágja egy szívlapáttal" – improvizált ügyesen a játékmester.

Forrás: tv2

Gundel Takács Gábor amúgy rendre megkapja a kérdést, hogy kivel társalog ezekben a helyzetekben. „Természetesen nem mondom el, mert két nagy kérdésre nem válaszolhatok: hova zuhannak az emberek a Maradj talpon!-ban, és ki az igazgató az Áll az alkuban.

Ezek a figurák működnek. Az igazgató urat mi személyesítettük meg, felruháztuk tulajdonságokkal, a nézők pedig szerették a fiktív figurát, nyilván visszahoztuk" – mesélte egy hosszabb interjúban, amit az Origónak adott. Itt el tudja olvasni.