Mától bedurvul a Séfek séfe

séfek séfe
Vágólapra másolva!
Új szakaszhoz ért a Séfek séfe gasztro-tehetségkutató, este már a tréninget láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

Lezárult a Séfek séfe válogató szakasza, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor kiválasztotta a harminc legjobb versenyzőt, akik mostantól a tréningen bizonyíthatnak. Három napon keresztül főznek ebben a szakaszban a versenyzők, és minden napnak van egy séf felelőse.

Forrás: TV2

A séfek tanítják, és ha kell, kisebb instrukciókkal irányítják a versenyzőket, akik egyénileg, illetve csapatban is dolgoznak majd.

Harminc séfjelölt küzd a konyhában mától, bejutott a tréningre Adamek Balázs, Bankits Krisztián, Bene Tamás , Christian Zanchetta, Czifra Zalán Zoltán, Fábián Regina, Ferenczfi Benjamin, Jakab Júlia, Kossa Sándor, Lakatos Dániel, Liszkóczi Bence István, Liu Zhi, Lusztig Attila, Mikus Edvárd, Nagy Istvánné Ica, Pálfi Ibolya Barbara, Pop Melitta, Rghei Szoga, Rózsa Imre Sándor, Sanjiv Kumar, Schiller Patrik, Selmeczy István, Simon Ádám, Szalisznyó Tibor , Szendrei Bence Dániel, Tatai Róbert, Turay Sára, Urfi Dorottya, Váradi Roland és Varga Péter.

Forrás: TV2

Vombergék aztán újra válogatnak: mindegyikük egy hatfős csapattal folytatja a versenyt.

Forrás: TV2

"A periódus végén egyre többen kapnak séfkabátot, ami azt jelzi, hogy bekerültek egy csapatba. A séfek hat-hat fős csapattal vágnak neki a továbbiaknak. Utána már egyenes kieséses szakasz jön, először csapatfeladattal, témák szerint, komoly kihívásokkal" - mondta korábban a műsorról Ördög Nóra műsorvezető.