Saját versenyzőjét küldte haza a Séfek séfe zsűritagja

2017.09.11. 20:43

A válogató és a tréning után éles küzdelem zajlik a Séfek séfe konyhájában, máris egy fővel csökkent az egyik csapat létszáma.

Hétfő este már csapatokban álltak be a konyhába a versenyzők és a séfek, a TV2 gasztro-tehetségkutatójának legjobbjai először együtt, majd egymás ellen harcoltak. Az első körben tésztaételt készítettek a hatfős csapatok, a zsűritagok pedig ezúttal csak szóban segíthették munkájukat, nem nyúlhattak az alapanyagokhoz.

Forrás: Séfek séfe

Wolf Andrásék (fekete) orosz, Krausz Gáborék (kék) olasz, Vomberg Frigyesék (piros) pedig japán ételt készítettek, a tányérokat pedig magyar olimpikonokból álló zsűri értékelte. A voksok alapján Wolfék maradtak alul, a versenyzőknek Krausz csapatával kellett egyénileg megküzdeni.

Az elkészült 12 ételt a három zsűritag kóstolta végig vakon, akár csak a válogató adások alatt, ezúttal sem láthatták, hogy hogyan készültek a fogások, és melyik ételhez melyik versenyző tartozik. Végül ketten maradtak a szigorú zsűri előtt, mindketten Wolf András csapatából.

Forrás: Séfek séfe Christian

Kiderült, hogy az olasz Christian tányérja tetszett jobban a séfeknek. A fekete csapat már csak öt taggal küzd tovább, kedd este folytatódik a küzdelem, akkor gyerekek értékelik majd az elkészült ételeket. Tizenheten maradtak versenyben a fődíjért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK