L.L. Junior vérig sértődött Janicsák Veca produkciója miatt

2017.09.12. 08:12

Janicsák Veca a Sztárban sztár idei első adásban L.L. Juniorként állt színpadra, és bár a zsűritagokat meggyőzte a produkciója, az eredeti előadó kicsit sem boldog.

L.L. Junior szerint az előadás kellemetlen sztereotípiákból épült fel és a 90-es évekre jellemző roma-paródiákat idézte. "Sajnálom, hogy ez az egész ebbe az idejétmúlt paródiába ment át. Az akcentusa borzalmas volt, néha úgy hangzott, mintha egy palóc bácsit, szabolcsi gazdát játszott volna. Nem értem, mivel nálam pestibb zenész nincs is. A fővárosban szocializálódtam, itt élek, ide járnak a gyerekeim iskolába" - mondta a Blikknek.

Forrás: Facebook

Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem, meg lettem szégyenítve én is, és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket. Annak is örülnék, ha végre nem arról szólna egy cigány témájú szám feldolgozása, hogy felhúzzák az orrukat és furán hadoválnak" - jelentette ki, majd hozzátette, hogy a történtek ellenére tehetséges előadónak tartja Janicsák Vecát, és sok sikert kíván neki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK