Bódi Sylvivel, Majkával tér vissza a Vigyázat, gyerekkel vagyok

Ördög Nóra, műsorvezető, TV2
Ördög Nóra, műsorvezető, TV2, interjú. 2017.08.23 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Folytatódik a TV2-n a Vigyázat, gyerekkel vagyok - a családi kvízshow október 2-től Ördög Nóra vezetésével, új játékokkal és meglepetés produkciókkal jelentkezik.
Vágólapra másolva!

Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese a Vigyázat, gyerekkel vagyok! meghívására Budapestre látogatott. Minden adás a spanyol énekes világslágerével kezdődik, népszerű a gyerekek körében is. Alvaro Soler, aki olyan világsztárokkal énekelt már együtt, mint Jennifer Lopez, a TV2 stúdiójában hatvan kisdiákkal lépett színpadra.

A Schobert család is felvonul

Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Az egyik adásban pedig Bódi Sylvi hozza el unokahúgát, míg a Schobert család mindhárom gyermekével versenybe száll a TV2 és az IKO Műsorgyártó közös produkciójában.

Ördög Nóra újra a műsorban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Új játékokban sem lesz hiány: a már megszokott kvízkérdések mellett lesz több szójáték, illetve az iskolás korú szereplők is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatot kell megoldaniuk, melyeket ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban. Természetesen nem hiányozhat a műsorból az ikonikus játék a fotelben a tablettel, újdonság lesz viszont a szülők és gyermekeik közös meglepetés-produkciója.

Az évad egyik legkülönlegesebb adása az lesz, amikor Ördög Nóra próbára teszi magát a kislányával. De vajon akkor ki fogja vezetni azt a műsort?