Détár Enikő: Sok nemet kaptam a szakmában és az életben

Détár Enikő
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár első kiesője természetesen nem volt boldog, hogy máris búcsúzott. Szerinte az a probléma, hogy a női nézők nem a nőkre voksolnak.
Vágólapra másolva!

A harmonikás Márió nem hozott szerencsét Détár Enikőnek, két adásban is férfit kellett alakítania. „Márió édes pali, de nem örültem maradéktalanul a feladatnak. De nem gondoltam, hogy felvágom az ereimet... Aláírtam a szerződést, nem kötöttem ki semmit, benne volt a pakliban” – mesélt kieséséről a Mokkában.

Détár Enikő csalódott, de kibírja Forrás: tv2

„Ennyi idős korára az ember megtanulja... nagyon sok nemet és igen kaptam a szakmában és a magánéletben. Ez egy nyilvános nem, ez egy kudarc. A zsűri ranglistája alapján viszont nem estem volna ki, ennek örülök. Ez most így sikerült” – tette hozzá kissé keserűen.

Mint mondta, ebben a csapatban mindenkinek az anyukája lehetett volna, és a végén, amikor csak nők álltak kinn, arra gondolt, hogy könnyebben viseli ő a kiesést, mint a többi – fiatalabb - lány. „Szerettem volna még két-három adást, a többi nem is nagyon fért volna bele az életembe. Az asszonyoknak mondanám, hogy

Ezekben a műsorokban majdnem mindig férfiak nyernek. És az sem véletlen, hogy csak egy Claudia, és három pasi van zsűriben” – elmélkedett a díva.