Több tucat műtét után fura balesetet szenvedett a műsorvezető

Katie Piper attends the Virgin TV British Academy Television Awards at Royal Festival Hall. London, UK. 14/05/2017 Academy series Katie Piper BAFTA carpet EUROPE ACTOR leading actor drama London Nominees ACE supporting actor Cinema TELEVISION ENTERTAINMEN
Katie Piper attends the Virgin TV British Academy Television Awards at Royal Festival Hall. London, UK. 14/05/2017 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Katie Pipernek kétségkívül volt már rosszabb napja, de jobb is, három helyen is megcsípte egy medúza.
Vágólapra másolva!

"Nem a mai volt a legjobb napom" – írta az Instagramra feltöltött képei alá Katie Piper, a kezén, a combján és a köldökénél is megcsípte egy medúza:

‪So today wasn't my best day.....stung by a jelly fish in 3 places one area was my baby bump!‬

Katie Piper (@katiepiper_) által megosztott bejegyzés,

A jelenleg a második gyermekét váró brit műsorvezetőnek kétségkívül volt már rosszabb napja is, 2008-ban egy féltékeny férfi felbérelt valakit, hogy öntse le savval a korábban modellként dolgozó nő arcát.

Piper fél szemére megvakult, a nyelőcsöve is megsérült, több tucat műtét után érezte azt, hogy újra emberek közé tud menni, sőt a képernyőre is visszatért.

A két férfit életfogytiglanra ítélték, Piper pedig íróként és előadóként más, hasonló balesetet szenvedett nőknek segít.