Ezt nézik az argentinok a tévében, ha agyfrászt akarnak kapni

Vágólapra másolva!
A volt válogatott Claudio Caniggia gazdag és elkényeztetett gyerekei saját valóságshow-t kaptak az MTV-n.
Vágólapra másolva!

A szőkés hajú Caniggia emlékezetes lehet a futballszurkolóknak, nagy barátja volt Maradonának, játszott a River Plate-ben, a Veronában, az Atalantában, a Romában, a Benficában, a Boca Juniorsban, majd a Dundee Football Club, a Rangers Football Club és a Qatar Sports Club drukkerei is láthatták sokat – nem volt épp a klubhűség szobra. Az 1990-es vébén öt meccsen játszott, ezüstérmes csapat tagja lett, négy évre rá három találkozón volt pályán argentin mezben.

Aki megteheti, tegye, aki nem, az dögöljön meg az irigységtől - írta a lány

Claudio Caniggia és Mariana Nannis gyerekei most saját reality-t kaptak a világszerte ismert MTV helyi csatornáján: Charlotte és Alexander boldog, de a Facebokon a kommentek nem túl pozitívak, hiszen két gazdag celebgyerekről van szó, akik burokban éltek, semmit nem tettek le az asztalra, hogy saját jogon híresek legyenek.

Alex szerint a Caniggia libre című műsor nagy lehetőség, és olyan, mintha a Barcelonához szerződött volna, mivel nemzetközi brandről van szó az MTV esetében. Charlotte szavai is feldühíthették a Clarin olvasóit: „Voltam már a Big Brotherben, a hírességeknek készült Survivorben, ez már az ötödik reality, amiben szerepelek. Az emberek közben azt hiszik, hogy nem dolgozunk!"

Az a mamusz!

12 rész készül a pompában, gazdagságban élő fiatal testvérpárról. Hogy milyen lenne az élet szegényen? Charlotte nem tudja: „Szerintem Isten választja meg, ki mely családba születik, és mi lesz az életükkel. A jövő meg van írva" – elmélkedett.

Az újságírói kérdésre, hogy milyen üzenete lesz a valóságshow-nak, őszintén válaszolt Charlotte: „Semmiféle üzenete nincs. Megmutatjuk, milyenek vagyunk, és annyi. Nem akarunk üzenni a világnak."