Anger Zsolt úgy berúgott a forgatáson, hogy haza kellett mennie

Tömény történelem, Anger Zsolt
Vágólapra másolva!
A Tömény történelem második évadját exkluzív sajtóvetítésen mutatta be a Comedy Central, a vetítésen pedig ott volt a széria több szereplője és készítője. A produkció az első évadnál pörgősebb, viccesebb és részegebb sztorikat ígér, a mesélők sorban húzták le az alkoholos italokat, hogy megeredjen a nyelvük. Anger Zsoltnak vissza kellett menni egy másik nap, hogy fel tudják venni a sztoriját, Badár Sándor pedig annyira élvezte a mesélést, hogy közel három óra után sem akarta abbahagyni.
Vágólapra másolva!

Tavaly egyrészt azzal a szándékkal készült el a Tömény történelem első évadja, hogy kicsit felrázzák a nézőket, meglepjék, sőt megdöbbentsék őket. Mint a vetítésen elhangzott, az első széria nézettsége epizódról epizódra növekedett, többek közt ezért is döntöttek a folytatás mellett.

Forrás: Comedy Central

A formátum egyébként nem túl bonyolult: van egy mesélő, aki a magyar történelemből szemezgetve kap egy sztorit, amit el kell mesélnie - mialatt, és miközben kedvenc piáját iszogatja. Bár az egyre harsányabb mesélők önmagukban is szórakoztatóak, nem árt ismerni a történelmet, képben kell lenni, hogy mi a valós sztori, kik a szereplők, és hol járunk az időben.

Forrás: Comedy Central

Az első évad közben sok olyan kritikát kapott a műsor, hogy biztosan nem is voltak részegek a szereplők, erre pedig úgy cáfol rá a csatorna, hogy több háttérinformációt ad a nézőknek.

Anger Zsolt például annyit ivott kedvenc italaiból, hogy nem bírta befejezni a történetet,

haza kellett mennie, és pár nap múlva ment vissza a forgatásra. A színész épp Pécsen rendez, így nem tudott ott lenni a bemutatón, de videohívással bejelentkezett, és elmondta, mennyire élvezte a forgatást.

„Ez a munka főleg azért volt nehéz, mert rengeteget röhögtünk közben” - mondta. Azt is elmesélte, hogy az első forgatáson tényleg annyit ivott, hogy már összekeveredtek a karakterek és a szálak a fejében, így jobbnak látta befejezni, a stúdiót azonban csak pár óra alvás után hagyta el.

Forrás: Comedy Central

Anger szereplőként vett részt a Tömény történelem első évadjában, a másodikban pedig mesél, ezzel pedig nincs egyedül: többen is újra jelentkeztek a csatornánál, hogy szeretnének részt venni a folytatásban. Idén a pohár után nyúl többek közt Fluor Tomi, Papp Szabi, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee és Badár Sándor, a karaktereket pedig olyan színészek keltik életre, mint Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia és Árpa Attila.

Forrás: Comedy Central

Spáh Dávid, a produkció rendezője, azt mesélte, hogy nem mindenki vált be a mesélő szerepében, hiába jó sztorizó valaki az életben, itt nem feltétlenül működik jól. Ő is kipróbálta a mesélést, de nem jött össze.

„Életemben nem volt ekkora kudarcom. Előbb a mosoly, aztán a remény, majd az életkedv tűnt el a testvérem arcáról” - mondta, mivel Spáh Károly volt a produkció operatőre. „Úgy gondolom, hogy akik jók voltak, már picit részegen érkeztek! De a viccet félretéve, az a fontos, hogy az ember kipihenten, jókedvűen érkezzen, hisz az a legrosszabb, ha valaki fáradtan kezd el inni” - tette hozzá.

A bemutatón részt vett Trokán Nóra és Rezes Judit, ők némán játszották el a kitalált karaktereket, nem volt könnyű dolguk, ugyanis tátogniuk kellett. „Mikor megkaptam a szöveget, csak néztem, hogy ez most ugye nem komoly. Képtelenségnek tűnt elmondani, amiket Papp Szabi elhadart, de aztán valami sugallatra mégis minden sikerült” - mondta Trokán. Rezes Juditnak könnyebb dolga volt, mint tavaly, akkor Eckü sztorijában kapott szerepet.

Forrás: Comedy Central

A Tömény történelem Badár Sándor és Papp Szabi spicces meséivel indítja új szezonját, az első adás péntek este lesz képernyőn.