Sztárban sztár: Pápai Jocin röhögött mindenki, újra nő esett ki

sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Cserpes Laura feljavult, Janicsák Veca csodálatos szőkeség, Oláh Gergő mulatós, idős úr volt, Pápai Jocit pedig egyszer fellépőként, egyszer meg feladatként láthatta a tévéző a legutóbbi, szeptember 24-i adásban. Csézy nem folytatja a műsort, kiesett.
Vágólapra másolva!

Egyiptomi hangulatú közös produkcióval kezdődött a szeptember 24-i Sztárban sztár, amit az obligát élcelődés követett, a zsűri tréfálkozott egy sort. Janicsák Veca kiszőkült erre az estére, Christina Aguilerát énekelt, majd a Linkin Park nemrég elhunyt énekesét, Chester Benningtont formálta meg Horváth Tamás.

Janicsák Veca ragyogó volt Forrás: tv2

A show előtt biztos sokan voltak, akik életükben nem hallottak még Kadlott Karcsiról: nos, nekik már legalább dereng majd eztán, hogy egy olyan mulattató előadóról van szó, aki a lakodalmas zenei műfajban tevékenykedik – ezen az estén Oláh Gergőnek kellett őt alakítania. Cserpes Laura egy visszafogott, csendes, jólnevelt lány, a nagyszájú, laza Mohamed Fatimát kapta feladatnak, szépen hozta is, bár Stohl több csajosságot, több dögöt várt tőle. A 38 pont elég szép, örült is neki, hiszen egy hete majdnem kiesett.

Az ott Oláh Gergő - gondolta volna? Forrás: tv2

Csézynek erre a hétre Elvis jutott. Az M People énekesnőjeként lépett színpadra Ekanem Bálint Emota, Kollányi Zsuzsi Justin Bieberként lépett fel, de a közönség jó része inkább a csapat bohócát várta: Pápai Joci jött, és megint röhögött mindenki, hiszen a fiatal Kylie Minogue-ot próbálta utánozni a Locomotion-nel. Az előző évadban Kocsis Tibor volt a legszórakoztatóbb nőimitátor, eggyel korábban pedig Gáspár Laci volt felejthetetlen és roppant vicces debella (miközben a nép rajta vihogott, meg is nyerte azt a szériát).

Pápai Joci vicces volt megint Forrás: tv2

A mostani mezőnyben talán Király Viktornak van a legsokoldalúbb hangja, most viszont nem kellett nagyot énekelnie Vanilla Ice-ként – de legalább a New Yorkban felnőtt énekes angolul énekelhetett. Ezúttal a zsűri sem dicsérte hosszan, és kétségtelen, a Charlie-előadáshoz képest ez felejthető volt. Egy érzelmes Emilio-nótát adott elő Singh Viki, a végén pedig Berkes Olivér jött, az Origo című dalt énekelte: ezzel az Eurovíziót is megjárt nótával 40 pontot kasszírozott.

Ekanem Bálint volt már jobb Forrás: tv2

Az elsőként kiesett Détár Enikő a múlt heti adás után kifakadt a Mokkában, mert úgy látja, hogy a nők nem szavaznak női előadókra, ezért jutnak tovább mindig a férfiak a Sztárban sztárban. Este fél 10 körül úgy tűnt, hogy a helyzet semmit sem változott egy hét alatt, mert Tilla ismertette az állást, a zsűripontok és a közönségvoksok alapján az első négy helyen férfiember állt. Röviddel a vége előtt Ekanem Bálint és Csézy kezdhetett izzadni, ők hátul kullogtak.

A végjáték

Stohl Cserpes Laurát emelte ki a végén, szerinte ő lépett előre a legtöbbet, Liptai pedig Janicsák Veca mellett lobbizott, akárcsak Majka. „Laurának mondanám, hogy jeee!" – tette hozzá. Papp Szabi valami zajcsokorról értekezett, de belezavarodott egy kissé. „Mindenki a maximumot hozta ki magából, köszönöm az estét" – jelezte.

Három énekesnő maradt a végére - tehát továbbra sem hallgatták meg a női tévézők Détár Enikő kérését, miszerint szavazzanak a nőkre. Cserpes Laurát a páholyba küldte Tilla, a végén Singh Viki és Csézy toporgott mellette, utóbbi pottyant ki a show-ból.