Cooky üzent az őt és fiatal párját kritizálóknak

Cooky, Debóra, Debi,
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Cooky és 21 éves párja első közös babájukat várják, a bejelentés azonban nem nyerte el mindenki tetszését, a rádiós sok kritikát kapott. Mint mondta, a munkájával kapcsolatos kritikát meghallgatja, de a magánéletébe senkinek sincs joga beleszólni.
Vágólapra másolva!

A páros a FEM3-on mesélt arról, hogy tervezték a babát, és nagyon örültek annak, hogy hamarosan szülők lesznek. A kicsi februárban érkezik majd, de már nagyon készülnek, azt azonban nem tudják, hogy fiú-e vagy lány. Sokan bántják őket a nagy korkülönbség miatt, erre reagált Cooky a műsorban.

"Ez nem egy tízéves lány, aki itt ül mellettem, szóval bocsánat kérek, de ha az édesanyám nem szól bele az életembe, hogy mi a jó, vagy mi a rossz nekem, akkor egy idegen ember ne szóljon."

Forrás: TV2

Unja már a kritikát, azt tartja fontosnak, hogy boldogok. "Boldogok vagyunk, és most jön egy baba, aki tényleg rosszindulatút kívánna nekünk, bocsánat hogy ezt mondom, de lenézem" - mondta.

A munkájával kapcsolatos negatív kritikát elfogafadja, de magánélete tabu, amibe, úgy érzi, senkinek nincs joga beleszólni.