Fényűző partikon, milliós ruhákban jönnek-mennek a magyar luxusfeleségek

Rubint Réka: "Ha egészséged nincs, semmid nincs"
Vágólapra másolva!
Sportautók, villák, drága ékszerek, botox, plasztika: hétfőn, szeptember 25-én indul a Real Housewives magyar verziója, a Feleségek luxuskivitelben, amelyben egy modell, egy fitnessguru, egy operettszínésznő és étteremtulajdonos is szerepel. Igen gazdagok, ezt meg is mutatják, úgyhogy biztos lesz pár irigy tévéző. Bemutatjuk a szereplőket.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett

38 éves, színésznő és táncos. Maximalista, aki mindig ezerrel pörög. Mentalitása sok embernek szúrja a szemét, de ő pont ezt a tulajdonságát szereti magában a legjobban. Mint mondja, aki nem szimpatizál vele, annak le is út, fel is út.

Smaltig Dalma

31 éves, jelenleg gyermekruhákat tervez. Kollekciójának saját márkája van, illetve egy üzletet is nyitott nemrég. Határozott személyiség, aki nem fél nyíltan kimondani, hogy mire gondol. Imád vásárolgatni, gyengéi a cipők és táskák. Előfordult, hogy másfél milliót költött el egy vásárlás alkalmával.

Farkas Rita

48 éves, egy gyorsétterem tulajdonosa. Rengeteg pénzt költ magára, még a haját is fodrász mossa 17 éves kora óta. A testépítés mellett a plasztikai sebészet szintén segítségére volt az álomkülső elérésében. Négy lánya van, akiknek igyekszik mindent megadni, amire vágynak: ruhákat, cipőket, táskákat és ékszereket.

Vasvári Vivien

26 éves, lakberendezéssel, lakások kivitelezésével foglalkozik. A környezetében sokakat meglep, hogy már van egy 3 éves kislánya, Ariana. Imádja a drága cipőket és táskákat, rengetegszer meglepték már 2 millió forintot érő darabokkal.

Rubint Réka

Őt aligha kell bemutatni: 39 éves, fitness edző, életmód-tanácsadó, édesanya. Boldog és kiegyensúlyozott életet él, a családja a mindene - vallja. Amikor van lehetőség és alkalom a vásárlásra, akkor biztosan egy csinos cipő és egy hozzáillő táska az, ami a szívét megdobogtatja.

Csősz Boglárka

33 éves, modellként és színészként kezdte pályáját. Kilenc évvel ezelőtt megismerkedett egy török milliárdossal, Burakkal, akihez feleségül ment. Imádja a gyönyörű és méregdrága cipőket. Állandóan vásárol, folyamatosan cserélgeti a kollekciókat. Egy bevásárló útja alkalmával akár 30 000 eurót is képes az üzletekben hagyni.