Háborús dráma, új Dinasztia - tíz új sorozat októberre

The Gifted, Kiválasztottak
Vágólapra másolva!
Idióta szellemvadászok, sorozatgyilkosok és az X-Men muntánsai lepik el hamarosan a képernyőt, miközben jön az új Dinasztia, és Kyra Sedgwick, Jeremy Piven, illetve a Luxusdoki címszereplője is visszatér a tévézéshez. Pörög az amerikai sorozatipar, októberben is érkezik pár izgalmas produkció – közülük ajánlunk tízet!
Vágólapra másolva!

Ghosted

Bemutató: október 1., Fox

Történet: Nagyjából az X-akták sztorija, hiszen egy szkeptikus zsaruról és egy "hívőről" szól, akik kénytelenek együtt dolgozni egy új ügyosztálynál a Los Angeles környéki természetfeletti ügyeken – viszont az alkotók ezúttal a szitkom műfaját választották ennek elmesélésére.

Szereplők: A földhözragadt nyomozót A hivatal Darryl Philbinje, a Mr. Robinson-nal saját sorozatot is kapott Craig Robinson, társát Adam Scott (Városfejlesztési osztály, Hatalmas kis hazugságok) játssza.

Készítők: Tom Gormicannak ez az első sorozata, eddig csak a Csajkeverők író-rendezőjeként ismerhettük, társa, Kevin Etten viszont már gyakorlott producer, többek között a Született feleségek-be, a Dokik-ba, A munka hősei-be is besegített.

-----

Ten Days in the Valley

Bemutató: október 1., ABC

Történet: A középpontban egy túlhajszolt tévéproducer áll, aki egy krimisorozatot irányít, de a szériában látottakat a valóságban is megtapasztalja, miután a kislánya eltűnik.

Szereplők: A főnök főszereplője, a Brooklyn 99: Nem százas körzet-ben is látott Kyra Sedgwick ezzel a projekttel tér vissza a képernyőre, mellette például Adewale Akinnuoye-Agbaje és Erika Christensen is közreműködik.

Készítők: Tassie Cameron, aki eddig olyan sorozatokba írt, mint A Degrassi gimi, az Elit egység vagy a Kékpróba.

-----

Wisdom of the Crowd

Bemutató: október 1., CBS

Történet: Egy számítógépes guru saját lánya gyilkosát keresve fejleszt ki egy közösségi alapú alkalmazást, abból kiindulva, hogy több millió agy együtt gondolkodva talán képes felgöngyölíteni azt, amit a rendőrség nem. Természetesen az applikáció aztán a nyomozók érdeklődését is felkelti.

Szereplők: A főszerepet a Törtetők Ari Goldja, Jeremy Piven játssza, az eredeti nyomozást vezető rendőr karakterét az Amerikai Horror Story-ban, a Narcos-ban, a Gyilkos elmék-ben is látott Richard T. Jonesre bízták.

Készítők: Író-producerként Ted Humphrey (Shark – Törvényszéki ragadozó, A férjem védelmében) jegyzi.

-----

9JKL

Bemutató: október 2., CBS

Történet: A cím három apartman számát jelzi, a főhős, egy elvált színész a 9K-ban él, míg a két mellette lévő lakásban a szülei laknak, illetve a testvére a családjával. A vígjátéksorozatot az alkotók saját tapasztalata ihlette.

Szereplők: A főszereplő a Luxusdoki egykori címszereplője, Mark Feuerstein, aki egyben az egyik alkotó is.

Készítők: Feuerstein a feleségével, Dana Klein producerrel közösen jegyzi a szériát, ők a Luxusdoki forgatása idején laktak hasonlóan közel a férfi családjához.

-----

The Gifted / Kiválasztottak

Bemutató: október 2., Fox

Történet: A Marvel tévés univerzumát tágítja az új projekt, amely az X-Men-képregényeket emeli át a képernyőre. A történet középpontjában két hétköznapi szülő áll, akik rájönnek arra, hogy a gyerekük mutáns, így a kormány elől menekülve más mutánsokkal szövetkeznek.

Szereplők: A menekülni kényszerülő szülőket Amy Acker (A célszemély) és Stephen Moyer (True Blood) játssza, a pilotban egy cameo erejéig a legendás képregényszerző, Stan Lee is megjelenik.

Készítők: Matt Nix, aki sorozatok közül például a Furcsa páros-t és a Minden lében négy kanál-t jegyezte korábban.

Lapozzon, a fele még hátravan!