A nézők megvesztek az Agymenők kistestvéréért

Pilot EPISODIC YOUNG SHELDON is a new half-hour, single-camera comedy created by Chuck Lorre and Steven Molaro, that introduces "The Big Bang Theory\'s" Sheldon Cooper  (Iain Armitage), a 9-year-old genius living with his family in East Texas and going to
YOUNG SHELDON is a new half-hour, single-camera comedy created by Chuck Lorre and Steven Molaro, that introduces "The Big Bang Theory\'s" Sheldon Cooper (Iain Armitage), a 9-year-old genius living with his family in East Texas and going to high school. YOUNG SHELDON will have a special Monday launch behind the season premiere of THE BIG BANG THEORY on Sept. 25 (8:30-9:00 PM, ET/PT). On Nov. 2, YOUNG SHELDON will move to its regular time period, Thursdays (8:30-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Robert Voets/CBS A?©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
Az Agymenők testvérsorozatának, a Young Sheldon-nak a bemutatkozó része elképesztő nézettséget hozott, hatéves rekordot döntött meg.
Vágólapra másolva!

Az Agymenők jelenleg a világ legnézettebb vígjátéksorozata, így nem meglepő, hogy a központi karakter, Sheldon gyerekkorát bemutató spin-offra, a Young Sheldon-ra is rengetegen voltak kíváncsiak az Egyesült Államokban.

Iain Armitage a Young Sheldon címszereplőjeként Forrás: CBS

A testvérsorozat bemutatkozó része 17,2 millió amerikai nézőt vonzott, amivel egy hatéves rekord dőlt meg a CBS-nél, vígjátéki szériáik pilotja 2011 óta nem érdekelt ennyi embert: akkor a 2 Broke Girls, Az élet csajos oldala nyitányára kapcsoltak ennél is többen, nagyjából 19,4 millióan.

Más kérdés, hogy a két zűrös csaj utolsó epizódja már csak 4,6 millió amerikait érdekelt, miközben az Agymenők pedig egyre jött fel, az első évad átlag 8,3 millió nézettségéhez képest a legutóbbi, tizedik évad már átlag 19 millió nézőt hozott a CBS-nek.