Bódy Sylvi és Horváth Éva is szembesül az emberi butasággal

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Celeb különkiadásokkal és új játékosokkal folytatódik a Viasat3 hazai fejlesztésű műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók. Színészek, énekesek és az Exek az Édenben szereplői is feltűnnek majd a legújabb évadban. Az október 9-én visszatérő vetélkedő házigazdája változatlanul Kovács Áron lesz, azonban számos újdonságot is tartogat a negyedik évad.
Vágólapra másolva!

Az első héten celeb különkiadásokkal indul az Észbontók legújabb évada, amelyben olyan hírességeknek kell kitalálniuk, hogy az észbontók tudják-e a helyes választ a kérdésekre, mint például Bódy Sylvi, Pásztor Anna, Ganxsta Zolee, a Vastag fivérek, Keresztes Ildikó, Gáspár Bea és Gáspár Evelin, vagy Horváth Éva.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Újdonság, hogy mostantól az a csapat, amelyik az egymást követő három adásban a legtöbb pontot gyűjti össze, 1 millió forintot vihet haza.

A csapatok persze bármikor megállhatnak: ha úgy döntenek, hogy az első vagy a második adást követően befejezik a játékot, akkor sem térnek haza pénz nélkül, hiszen 100 000 vagy 300 000 forint ütheti a nyertes csapat markát. A műsort ezentúl minden hétköznap figyelemmel kísérhetjük - közölte a csatorna.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"Remek és nagyon aranyosan elkészített műsor az Észbontók, amely az emberi agy botladozásaira épít, és azokat nagyítja fel vicces jelenetekké. Kifejezetten tetszett, ahogy a játékosok bájosan próbálták az élet nagy dolgait megfejteni"- nyilatkozta a forgatásról Pásztor Anna.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

A tévézők idén is bekapcsolódhatnak a játékba: az adás ideje alatt élő webalkalmazásban játszhatnak együtt az észbontókkal.

Észbontók új évad október 9-től hétfőtől péntekig 20:25 órától a Viasat3-on.