Itt a vég: utoljára bizonyíthatnak a Séfek séfe versenyzői

Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Péntek este hárman állnak be a Séfek séfe pultjai mögé, Tatai Róbert, Szendrei Bence és Czifra Zalán bizonyíthat a séfeknek. Nem csak a döntősök, korábbi versenyzők is ott lesznek az utolsó versenynapon, a séfek pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak.
Vágólapra másolva!

A Séfek séfe döntőjében a versenyzőknek egy 3 fogásos menüt kell tálalniuk a magyar gasztronómia meghatározó alakjainak, ebben pedig korábbi csapattársaik segítik őket.

A vedégséfek vakon kóstolnak, azaz nem látják, hogy melyik ételt ki és hogyan készítette. Az általuk felállított sorrend alapján dől el, hogy ki lesz a széria győztese, ki viszi haza a tízmilliós fődíjat.

A kék csapatból egy, a feketéből pedig két versenyző jutott be a verseny döntőjébe, nézze meg, hogy kezdtek a műsorban, mivel mutatkoztak be a séfeknek.

Szendrei Bence már kiskorától kezdve szakács szeretett volna lenni, nagymamája mellett kapott rá a főzésre. A séfeknek finomfőzeléket készített pisztránggal az első alkalommal, az ételt a saját termesztésű salátalevelével, valamint citrom illatú kakukkfűjével bolondította meg.

Tatai Róbert alig várta, hogy a séfek elé kerüljön és megmutathassa mit tud. Kiskora óta főz, első levesét 10 évesen készítette, a műsorba való jelentkezésben pedig a tanulás motiválta leginkább.

Czifra Zalán poénból jelentkezett a Séfek séfébe. Elvarázsolt művészléleknek tartja magát, aki ha főz, teljesen kizárja a külvilágot. A séfek nem voltak teljesen idegenek számára, Wolf Andrással egy évet dolgozott együtt korábban, Vomberg Frigyest pedig egy szakmai versenyről ismeri.

Hogy ki nyeri a szériát, péntek este derül ki, a véleményzők közt ott lesz Pintér Katalin, az Onyx és a Gerbeaud cukrászdalánc tulajdonosa; Nyíri Szása, séf és az Aranykaviár étterem tulajdonosa; Dudás Szilárd, az Anyukám mondta étterem tulajdonosa; Nemesvölgyi Attila, a Babka étterem tulajdonosa; Palotás Péter séf, halszakértő, a PLP seafood tulajdonosa; Herczeg Zoltán gasztronómiai szakértő valamint Harmath Csaba borszakértő, gasztronómiai szakértő, étteremkritikus.