Ismert arcokkal indul új török sorozat a TV2-n

Bosszú vagy szerelem
Vágólapra másolva!
A Fatmagül után ma újabb török sorozat érkezik a TV2-re: hétköznap délutánonként a Kuzey Güney férfi szereplőjével, valamint a Piszkos pénz, tiszta szerelem női főszereplőjével indul a Bosszú vagy szerelem.
Vágólapra másolva!

Az új sorozat főhőse az a Kivanc Tatlitug, akit a TV2 nézői már jól ismernek a Kuzey Güney: Tűz és víz című sorozatból, mint Kuzey, partnere pedig Törökország egyik legnépszerűbb színésznője, Tuba Büyüküstün, akit az Izaura TV-n jelenleg is futó Piszkos pénz, tiszta szerelemben láthatnak. Ezúttal olyan szerelmespárt alakítanak, kiknek családjai ősi ellenségek.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A sztori röviden: Tahsin a Korludag család feje, a vagyona és a nagy társadalmi befolyása miatt mindenki tiszteli, és retteg is tőle. Két gyermeke van: fia, Korhan nagy csalódás az apja számára, míg lánya, az okos és szép Sühan, a büszkesége. Korhan feleségének nem sikerül teherbe esnie, ami feszültséget kelt a családban, Korhanék félnek, hogy Sühan örökli majd a Korludag vagyont.

Ezért Korhan felesége elhatározza, hogy megöleti Sühant. Eközben egy rejtélyes idegen tér vissza az Isztambul melletti kisvárosba, és egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni megvadult lovát. A férfi azonnal a segítségére siet, és hamar megtudja, hogy a csinos nő nem más, mint Sühan, Korludağ lánya. Úgy érzi végre méltó bosszút állhat a nagyhatalmú férfin az apja haláláért.

Bosszú vagy szerelem október 4-től minden hétköznap 16.50-től a TV2 műsorán.