Bocsánatot kért érzéketlen, szerencsétlen posztja miatt Palvin Barbara

2017.10.05. 15:01

Palvin Barbara az Instagramon a Las Vegas-ban történt tömegmészárlással kapcsolatban azt írta, hogy elszomorította a lövöldözés, de aztán kapott egy csokor virágot, ami vidámságot hozott a napjába - mellé egy mosolygós képet is posztolt. A modell most bocsánatot kért a bejegyzés miatt.

„A Las Vegasban történtek miatt ma reggel munkába jövet nem voltam túl vidám. Nem értem, mi történik a világgal. Köszönöm a L'Oréal-családnak, hogy egy kis boldogságot csempésztek a napomba ezekkel a virágokkal!" - ezt írta korábban.

Az újabb poszt már nem ilyen szerencsétlen: "Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a három nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félresikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak. Sajnos, az időt nem fordíthatjuk vissza, viszont ha összefogunk, rengeteget segíthetünk egymásnak" - írja.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Posztjában az adakozásra is felhívja a figyelmet, szeretné, ha mindenki segítene, aki tud.

"A legszomorúbb időkben sem veszíthetjük el a reményt, hiszen ez az, ami a legtöbb erőt adhatja nekünk. Hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen. Próbáljunk meg segíteni, ahogyan csak tudunk - a legkisebb dolog is megváltoztathatja valaki életét" - zárja a sorokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK