Singh Viki: Olyan gyerekkort, mint az enyém volt, nem szánnék senkinek

Singh Viki nem tűnt boldognak
Vágólapra másolva!
Singh Viki esett ki a Sztárban sztár ötödik adásából, bántja, hogy nem mehet tovább a többiekkel.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő hálásabb feladatnak érezte azt, amikor férfi előadó bőrébe kellett bújnia, úgy érezte, a vasárnap alakított Jessie J annyira hasonlít rá, hogy nem tudott kilépni a produkció közben önmagából.

"Így a műsor felénél borzasztó fáradtak voltunk ám, és én kifejezetten nagyon elfáradtam. Amúgy is ilyen fő stresszgombóc tudok lenni, és a műsor ideje alatt erősen ebbe éltem, a hétköznapjaimon is" - mesélte a FEM3-on.

Forrás: tv2

Mint mondta, sokat vitáztak a párjával, aki elviselte a hisztijeit, hülyeségeit, és sokat hozta-vitte az elmúlt öt hétben.

például azon, hogy bekakilt a kiskutyánk, idegesítettem magam, hogy miért nem vitte le, mikor neki kellett volna."

Singh Viki eddig úgy gondolta, nem szeretne gyereket, de párja miatt meggondolta magát, el tudja képzelni, hogy pár év múlva anya legyen. "Nagyon-nagyon úgy gondoltam, hogy soha nem szeretnék gyereket. Örökbefogadásban gondolkoztam, ebben most is gondolkodom. Nem azért, mert nem akarok szülni és féltem a testemet.

Ha szülök egy gyermeket, és mondjuk úgy jár, mint én, egyedül nő fel, egyik albérletből megy a másikba, és olyan hányatott gyerekkora lesz, mint nekem volt, azt nem akarom, ezt nem szánnám semmilyen gyereknek" - mesélte.