Befolyásos, idős férfiak zaklatták szexuálisan a sorozatsztárt

A+E Networks TCA Summer 2017 GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
BEVERLY HILLS, CA - JULY 28: Executive producer/actor James Van Der Beek of 'What Would Diplo Do?' speaks onstage during the Viceland and A+E Networks portion of the 2017 Summer Television Critics Association Press Tour at The Beverly Hilton Hotel on July 28, 2017 in Beverly Hills, California. Michael Kovac/Getty Images for Lifetime Television/AFP
Vágólapra másolva!
A Dawson és a haverok egykori sztárja, James Van Der Beek is megszólalt a Weinstein-ügy kapcsán, kiállt a bántalmazottak mellett, elismerve, hogy fiatalkorában őt is zaklatták idősebb férfiak.
Vágólapra másolva!

James Van Der Beek azoknak üzent a Twitteren, akik a bántalmazott nőket hibáztatják, amiért nem szólaltak fel korábban Harvey Weinstein ellen.

James Van Der Beek idén júliusban Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac

A színész azt írta, megérti a nők szégyenérzetét és gyengeségét az adott szituációban, hiszen fiatalkorában az ő fenekét is markolászták idősebb, befolyásos férfiak, és tettek neki zavarba ejtő szexuális ajánlatokat, amiről ő sem beszélt korábban.

Van Der Beek ezzel együtt úgy gondolja, hogy muszáj beszélni a jelenségről, hiszen Weinstein ügye csak a jéghegy csúcsa, a filmipar bántalmazóinak 99,9 százalékáról még mindig nem tud a nyilvánosság.

Íme, a színész Twitter-áradata: