Értetlenség és döbbenet az X-Faktor stúdiójában

Ezúttal is csapat esett ki elsőként
Vágólapra másolva!
Véget ért a 2017-es X-Faktor első élő adása, azonnal kiesett a Radio Mobster: ezen a mentorok elképedtek, nem gondolták volna, hogy a közönség rögtön kiejti őket. Párbaj után búcsúzott Hegedűs Péter is.
Vágólapra másolva!

Új műsorvezetővel, Kiss Ramónával kezdte a tehetségkutató az idei évadot, a Barátok közt volt színésznője az elején érezhetően izgult, baki is volt, de belejött, amúgy pedig nem könnyű négy órás élő show alatt végig koncentrálni. Problémák akadtak viszont Radics Gigi mentor csapatánál, ugyanis Nagy Krisztián idegileg nem bírta a felkészülést, és pár nappal a show előtt adta fel. A helyére Londonból hazacsábította a produkció Bereznay Dánielt, aki a mentorházig jutott még a nyáron. Tovább is jutott, készülhet a jövő hétre.

Serena Simán ment tovább Forrás: RTL

Az október 14-i adásban – továbbjutás szempontjából – semmi meglepő nem történt, hiszen a korábbi évadokban is gyengén muzsikáltak a zenekarok. Az a mentor, aki ezt a kategóriát kapta a korábbi években, azzal a tudattal kezdhette a munkát, hogy az utolsó pár adásra már szinte csak nézőként érkezhet.

Ezúttal sem jött el a nagy fordulat,

két zenekar került az utolsó háromba, a kalóznak öltözött tagokkal felálló Radio Mobster csont nélkül, azonnal kiesett. A mentorok csak döbbent arccal ücsörögtek, leginkább peresze felkészítőjük, Gáspár Laci volt elkenődve, de Puskás Peti is többször hangoztatta, hogy az X-Faktorban nem volt ennél jobb zenekar az elmúlt időkben.

Ezúttal is csapat esett ki elsőként Forrás: RTL

Párbajozni kényszerült a London Kids és Hegedűs Péter, aki negyven fölötti pedagógus, de azért vígan rappelget, ha teheti. A két párbajdal után Gáspár persze a London Kids mellett voksolt (hiszen ő a zenekarok mentora), Puskás szerint a tanító volt a szórakoztatóbb. ByeAlex szerint a zenekarban több van, amit még meg kell mutatniuk, Radics Giginek kellett döntenie, de ő is Hegedűst marasztalta. Ekkor megint zavar támadt az erőben, két mentortársa is elhűlt, majd magyarázni kezdett neki, de a Megasztár volt győztese megismételte, hogy mi a tudatos döntése.

Ezek után (2-2-es állásnál) már nem volt tovább, csak a nézői szavazatok dönthettek, a negyvenes rapper intett búcsút a show-nak.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora?