Új műsorban tűnik fel A Dal döntőse

Dallos Bogi
Vágólapra másolva!
Dallos Bogit 2014-ben ismerhette meg a közönség, amikor bejutott A Dal döntőjébe We all című dalával. Az énekesnő októbertől az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának új műsorvezetője lett.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő fő profilja a zene, de nagyon érdekli a műsorvezetés is, amibe már az M5 csatornán futó Mesterember műsorában is belekóstolhatott: Dallos Bogi segítségével a pályaválasztás előtt álló fiataloknak adnak ötleteket hétről-hétre ehhez a fontos döntéshez, a divatos szakmák mellett a kevésbé ismert, hiányszakmákat is bemutatják.

A Mesterembe vezetése mellett az énekesnő elindította online talkshow-ját is Youtube csatornáján, melyben minden csütörtökön meghívja magához egy-egy ismert barátját egy rövid beszélgetésre és játékra. A 7kornálam című műsorában olyan hazai hírességeket látott vendégül, mint ByeAlex, Lábas Viki, Radics Gigi, vagy Iszak Eszti.

Forrás: MTVA

Az énekesnő októbertől műsorvezetősként erősíti az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorát szerdánként és csütörtökönként, ő lett a csatorna egyik új arca.