Csomor Csilla: Olyan a kapcsolatom, amilyet megérdemlek

Csomor Csilla
Vágólapra másolva!
Csomor Csilla kapcsolata szeptember elején ért véget, könnyek közt mesélt akkor a szakításról, de most őszintén beszélt arról, hogy mi lehet az oka, ha valaki évekig nem találja meg a párját.
Vágólapra másolva!

A színésznő korábban azt tervezte, hogy külföldre költözik kedveséhez, aki Angliában él. Úgy gondolta, hogy egy év után megért rá a kapcsolatuk, hogy együtt éljenek, de mégis máshogy alakultak a dolgaik, szakítottak.

Csomor Csilla, úgy tűnik, a nehezén már túl van, a FEM3-on mesélt a kapcsolatokról. "Mindenki olyan illúziót kerget, amiről le kellene már állni. Én már elég sokat éltem ahhoz, hogy ezt el tudtam engedni" - mondta. "Elfogadás, e felé kellene elindulni. Magamat szeretem, magamat elfogadom, itt kezdődik minden. Egy jó összetételű, harmonikus emberhez szívesen kapcsolódnak mások" - tette hozzá.

Forrás: Csomor Csilla

Úgy látja, későn jövünk rá, hogy magunkkal kell kezdenünk, magunkban kell rendet raknunk. "Minden kapcsolat egy tükör, olyat kapok, amilyet én érdemlek. Nálam bölcsebbek mondják, hogy olyan, hogy igazi, nem létezik. Életünk folyamán két-három olyan kapcsolódásban van részünk, amiből lehet az igazi, de minden ott kezdődik, hogy mi hol tartunk a fejlődésünk szintjén."