Ugye nem szúrta ki ezeket a képernyős bakikat?

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
A legprofibb színészekkel is megesik, hogy elnevetik magukat egy humoros jelenet közben, ezt azonban ritkán szokták benne hagyni a kész filmben, sorozatban, legfeljebb a bakiparádéban mutatják be. Van mégis néhány kivétel, pár alkalommal észrevehettük már a képernyőre került változatban is, hogy egy-egy szereplő alig bírja visszafogni magát. Fülelje le videóinkon a nevető embert!
Vágólapra másolva!

Jóbarátok

A kedvelt vígjátéksorozat egyik klasszikus jelenete volt, amikor Ross bemutatta szintetizátorra írt számát a többieknek, akik borzalmasnak tartották, de persze mind megdicsérték. Jennifer Aniston azonban nemigen tudta közben visszafogni a nevetést, a kezével kellett eltakarnia a száját – így nem is volt olyan feltűnő, mehetett a képernyőre is. Nagyjából 1.30-nál kezdődik a móka:

Ugyanez megtörtént akkor is, amikor Ross skótdudán próbált játszani, Phoebe pedig vonyított hozzá aláfestésként. Figyelje csak Anistont, itt is nehezen bírt magával, muszáj volt megint az arca elé tennie a kezét:

Odaát

A fantasztikus szériáért sokan rajonganak a két főszereplő, Jared Padalecki és Jensen Ackles miatt, akik a valóságban is jóban vannak, rengeteget ökörködnek a forgatáson. Legalább egy bakijuk benne is maradt a sorozatban, a videó végén látható, hogy Ackles olyan komikus módon káromkodja el magát, hogy Padalecki képtelen visszafogni a nevetést, inkább elfordítja a fejét a kamerától:

Monty Python Repülő Cirkusza

A Monty Python tagjai szívesen húzták egymást azzal, hogy próbálták megnevettetni a társukat a felvétel közben, néha sikerrel is jártak. Egy tárgyalási jelenetben azonban más történt, valami koppanást lehetett hallani – talán eldőlt egy kellék –, amitől Michael Palin sem tudott száz százalékig a szerepben maradni, a mögötte, a kép bal szélén ücsörgő Terry Gilliamen pedig tisztán látszik, hogy elneveti magát. Körülbelül 0.45-től:

Egy másik szkeccsben John Cleese küszködött, amikor a mellette női ruhában ücsörgő Graham Chapman a tévé tetején lévő pingvinről dumált. 4.25 környékén:

Igenis, miniszterelnök úr!

A brit szitkomok történetének egyik legendás jelenete volt, amikor az Igenis, miniszterelnök úr!-ban a miniszterelnököt játszó Jim Hacker elsorolta, hogy kik olvassák a brit újságokat. A színész kibírta a monológot röhögés nélkül, a válaszolni kényszerülő Nigel Hawthorne viszont jókat mosolygott, a kontrázó Derek Fowldsnak pedig le is kellett hajtania a fejét, hogy ne látsszon, amint nevet:

Lapozzon, van még pár nevetős jelenetünk!