Majka: Van, hogy húszmillió megy a süllyesztőbe egy hülyeség miatt

2017.10.21. 12:30

Az 50 milliós játszma mostani szériájában is lesznek ismert játékosok, elsőként Ördög Nóra és férje, Nánási Pál játszik majd Majkánál. A TV2 műsorában tavasszal több mint 90 milliót vittek haza a játékosok 11 hét alatt, akkor a legnagyobb nyeremény 16 millió volt. Az új szériában is ugyanazok a szabályok, a műsor viszont már új időpontokban kerül képernyőre: a Ninja Warrior hétfői adásai miatt Majka keddtől szombatig lesz képernyőn.

Majka már a második évadot viszi Az 50 milliós játszmából, úgy érzi, sokáig el tudna jutni játékosként, hisz ha az adott válaszok közül egyet ki tud zárni, akkor szépen előre lehet haladni.

„Ebben a játékban akkor is tovább lehet menni, ha nem tudom a választ, de van olyan, amit biztosan ki tudok zárni. Abban, hogy sikerrel ugorjam meg a szinteket, elsősorban az kell, hogy jól játsszak, jó döntéseket hozzak. Természetesen ahhoz, hogy jó döntéseket hozzak, nem árt, ha van némi tudásom is” - mondta az Origónak.

Forrás: TV2

A műsorvezető az élő adásban is többször hangoztatja, hogy szerinte mi a jó taktika, erről is mesélt: „Az a fontos, hogy ne kapja el őket a gépszíj, azaz ne kockáztassanak feleslegesen. Ha nem tudják pontosan a választ, inkább osszák szét a pénzt, ne hagyjanak üresen olyan választ, amiről nem tudják, jó lehet-e, vagy sem. Vannak, akik ezt megfogadják, és taktikusan játszanak, mások kezdeti magabiztossága foszlik semmivé egy pillanat alatt, amikor egy húszas megy a süllyesztőbe a hülyeség miatt.”

„Bírom ezt a játékot, mert nagyon jó a pszichológiája. A játékosok előre megkapják az 50 milliót, a kezükben foghatják ezt az összeget, érzik a játék tétjét. Néhány kérdés után, amikor lehullanak a milliók a semmibe, egyre feszesebb lesz” - mondta.

Forrás: TV2

Ördög Nóra a férjével játszik majd

Ebben a szezonban egyelőre kétmillió forintot nyertek a játékosok, de a tavaszi évadban több mint 90 milliót vittek haza 11 hét alatt, akkor a legnagyobb nyeremény 16 millió volt. Most is, ahogy korábban, az online játékot játszók közül a hét utolsó adásnapján (tehát mostantól szombaton) kisorsolnak egy játékost, aki 1 millió forintot nyer.

Forrás: TV2

Az 50 milliós játszma keddtől szombatig van képernyőn, és minden héten sztárpárok is játszanak. Az elsőben Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, október 28-án pedig Mádai Vivien és Istenes László kapnak 50 milliót a kezükbe, és csak rajtuk múlik, mennyi marad náluk az adás végére.

A helyszínen továbbra is nyolcvan-száz néző követi élőben a műsort, de a TV2 Live applikációjának már több mint 720 ezer felhasználója van. Az eddigi adások alatt közel 100 ezren játszottak online, mintegy 6 millió interakciót generálva a játékon belül. A fővárosi játékosok a legaktívabbak, őket a debreceni nézők követik.

A kérdéseket kérdésírói csapat készíti, ami összesen 7-8 főből áll. Ez mára már szinte egy külön szakmává vált, mert azt kell az íróknak szem előtt tartani, hogy olyan tudásra kérdezzenek rá szórakoztató módon, ami a játékosok és a nézők jelentős része számára elérhető.

Nem kérdeznek norvég filozófusokról, igyekeznek olyan témákat találni, amivel vagy az iskolai tanulmányok alatt találkozunk, vagy a mindennapi életben, tévéműsorokban, újságokban, az interneten jönnek szembe.

Forrás: TV2

Az 50 darab pénzköteg közelében a játékosokon és a műsorvezetőn kívül csak és kizárólag három - karszalaggal rendelkező - vagyonőr tartózkodhat, a stúdió bejáratát pedig szintén biztonságiak vigyázzák. A műsor népszerű a nézők körében, és rengetegen akarnak próbát tenni játékosként, de a  jelentkezés jelenleg nem aktív.

Amint újra keresnek játékosokat, azt online felületeiken és a képernyőn fogják meghirdetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK