Sértődött, duzzogó mentorokról szól eddig az X-Faktor

Viola párbajozott
Vágólapra másolva!
A második élő show első órájában előbb Puskás Peti sértődött meg, majd állt bosszút, utána Gáspár Laci vette a szívére bandáját ért negatív kritikákat, végül az amúgy is érzékeny ByeAlex duzzoghatott egy sort Puskás szavai miatt. Úgy tűnik, az idei X-Faktor inkább a mentorokról és a belviszályokról szól, nem annyira az énekesekről.
Vágólapra másolva!

Serena Rigacci kezdett, tiszta énekléssel, hatalmas pillangószárnyakkal, majd Puskás mentoráltja, Berta Dániel jött, akit nagyon csúnyán lehúzott három zsűritag: volt, aki szerint hamisnak hatott, és inkább a táncosnők kötötték le. „Dani két és fél percig nem fáradt el!" – védte emberét Puskás Péter, és elég szomorú, hogy egy húsz körüli srácnál (aki amúgy kimondta, hogy rocksztárnak tartja magát), dicséretet érdemel, hogy két perc után nem liheg és kapkod szédülten a levegőért.

Kibírta a 2 és fél percet... és ezért megdicsérték Forrás: rtl

A mentorok harca a London Kids dala után folytatódott, Puskás úgy vélte, hogy a tagok olyanok voltak, mint halak egy akváriumban, és kutya hamisnak hallotta (ebben lehetett bosszú is, a Danit ért bántások miatt), ByeAlex az énekes hangját kritizálta, az értékelés miatt Gáspár Laci lett morózus.

Serena tisztán énekelt Forrás: RTL

Bereznay Dániel felejthető és unalmas volt, de amúgy sem egy popsztár alkat. Gáspár Lacinak ez kevés volt, de mentora, Gigi persze védte. Puskás szerint ez volt eddig a legjobb éneklés ezen az estén, ezen persze Serena mentora sértődött meg, úgyhogy egy óra alatt három duzzogást is láthattunk a mentori fotelek környékén.

Nagy Bettina nem énekel különösebben jól, de kétségtelenül jelenség a színpadon, van valami az előadásában, ami miatt nem unalmas. Mézes Norbert jött egy Abba-dallal, elég keserves volt, Radics Gigi rögtön védeni kezdte utána, mondván, beteg volt a kislányos hangú fiú az elmúlt napokban. „Rossz dalt választottatok, Van, amit egyszerűen nem tud elénekelni" – magyarázta Puskás.

Gulyás Roland kapott jót és rosszat is Forrás: rtl

Gulyás Roland következett, ő kicsit olyan, mint Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie elveszett kisöccse, láthatóan őt szánták az idei évad ügyeletes szívtiprójának, és ennek megfelelően legalább nyolc táncosnő vonaglott kéjesen a lábainál, a földön hemperegve. Puskás egy üresjáratról beszélt idegesen, Gigi vitatta ez, de azt belátta, hogy a mozgáson van mit javítani. Puskás eztán arról ordibált lelkesen és felállva, hogy Michael Jacksonnak egyszer volt három perce, amikor csak állt a színpadon, mozdulatlanul, de abban a néma állásban is volt közlés, tudta, miért teszi. „Ez megőrült" – állapította meg Gáspár Laci mentortárs.

„Hallgatni nagyon rossz élmény volt, el volt hazudva ez a dal" – summázta véleményét Puskás Peti a tetovált, kopasz lány, Erdős Viola előadása után. Performansznak elment, de bármely énektagozatos osztályban van tíz ilyen hang. „Szeretném, ha tudnál énekelni. Drukkolok neked, de sajnos nem tudsz énekelni" – szomorkodott Gáspár Laci. ByeAlex ettől függetlenül büszke mentoráltjára.

Abaházi Nagy Lívia népdallal jött Forrás: rtl

Ricco és Claudia hozta a szokásos nívót, Abaházi Nagy Lívia pedig a csitári hegyekhez vitte a hallgatót, őt dicsérték a mentorok. 22:40-kor a csillogó felsőben pompázó Kiss Ramóna lezárta a szavazás első szakaszát. Este 11-kor, három órás program után sem lehetett még tudni, kik párbajoznak: a show változatlanul roppant hosszú és vontatott, 3 óra alatt 11 darab, bő kétperces versenydal ment le.

De kik párbajoztak, kik estek ki? Lapozzon, elmondjuk, volt meglepetés!