Megtört az öthetes átok a Sztárban sztárnál

Vágólapra másolva!
Az első öt kieső nő volt, így hat férfi maradt az október 22-i show-ra, az egy szem Janicsák Veca mellett. Az este egyik kérdése tehát az volt, folytatódik-e a nők szörnyű szériája a Sztárban sztárban.
Vágólapra másolva!

A szólóprodukciók után a Blue nevű fiúcsapat slágerét adta elő együtt Janicsák Veca, Ekanem Bálint Emota, Király Viktor és Oláh Gergő, a zsűrinek nagyon bejött. Hangban igen jók voltak, Liptai szerint nem volt még ennél nívósabb előadás csoportban, ebben a show történetében, de csak eztán jött a Baby Sisters, három fiú előadásában. A közönség remekül szórakozott a helyenként erősen transzvesztita show-ra emlékezető előadáson, a zsűri is röhögött (Majka még azon is, hogy rá ömlött egy egész pohár víz). Egyszerre volt vicces és szürreális, de bezsebelték a maximális negyven pontot.

Forrás: tv2

Az összesített állás szerint Király Viktor vezetett holtversenyben Pápai Jocival, Horváth Tamás volt a harmadik, Janicsák Veca a negyedik. Ekanem Bálint kullogott az utolsó helyen, de ekkor – 21:20 körül – még nem zárult le a voksolás, csak ekkor indult a harmadik körös szavazás.

Király Viktor vagy Phil Collins? Forrás: tv2

Claudia szerint nagyon jól szórakoztak, néha káosz volt, de jó értelemben véve. „Szavazzanak Berkes Olivérre és Oláh Gergőre!" – lobbizott két előadó mellett. Majka szerint az első és a második adás hangulatát hozták vissza, mert mindenki jól teljesített. Ő is Oláh Gergőre hívta fel a figyelmet, ügyesen hozta Presser Gábor figuráját. „Halálra röhögtük magunkat, gratulálok mindenkinek" – tette hozzá.

Oláh Gergő mint Presser Gábor Forrás: tv2

Stohl András elmondta, hogy ennyire jól még nem érezte magát egyszer sem a show alatt, neki Janicsák Veca tetszett leginkább. Papp Szabi önfeledt, görcsmentes produkciókat látott: „Felrobbant az egész, köszönöm mindenkinek" – jegyezte meg.

Némi meglepetésre Oláh Gergő lett az eseti kiesője,

őt sokan a legjobb háromba tették volna pár kör után. Horváth Tamás a jövő héten Csocseszt alakítja (ezzel akár ki is lehet esni), Tom Jones-t Ekanem Bálint kapta. Berkes Olivér Pharrell Williams lesz, Pápai Joci pedig Boban Markovic bőrébe bújhat. Király Viktor Lenny Kravitz jutott, nem tűnt nagyon bánatosnak ezért. Janicsák Veca maradt a végére, Nancy Sinatra lett a feladata. Duettek is lesznek, de hogy ki, kivel, és mit, az még képlékeny.

Szavazzon!

Ki a kedvenc zsűritagja a Sztárban sztárnál?