Százrészes sorozat jön a Barátok közt volt producerétől

Oltári csajok
Vágólapra másolva!
Október végén indul az RTL II legújabb hazai fejlesztésű és gyártású napi sorozata, az Oltári csajok. A telenovellát 100 estén keresztül követhetik majd nyomon a nézők.
Vágólapra másolva!

A történet szerint három lány, az Erdész nővérek mozgatják a fő szálakat, akikhez természetesen szorosan kapcsolódik három férfi karakter is. A mai Budapesten játszódó telenovella főszereplői boldogságot és szerelmet keresnek a fővárosban - áll a leírásban.

Oltári csajok Forrás: RTL II

A vidékről felköltözött testvérek mindannyian más-más vágyakkal érkeznek, és mindent elkövetnek azért, hogy álmuk valóra váljon. Amikor felmerül a lehetősége egy mesés kastély megöröklésének, amit az először házasodó testvér kap, mindhárom lány versenybe száll érte.

A főbb szerepekben Horváth Sisa Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt és Ember Márk láthatók. Akik mellett többek között a Kossuth-díjas színésznővel, Hűvösvölgyi Ildikóval, Danics Dórával, Fehér Adriennel és Agócs Judittal is találkozhatnak a tévénézők. A sorozat egyik betétdalát Danics Dóra énekli, amelyhez a zenét Som Krisztián, a szöveget pedig Czutor Zoltán írta. A telenovella showrunnere Kalamár Tamás, a producer Ondruss Ilona.