Gryllus Dorkával folytatódnak az ittas sztorik

Gryllus Dorka és Simon Kornél: „Nem házaltunk azzal, hogy egy pár lettünk”
Vágólapra másolva!
A Tömény Történelem következő epizódjának mesélői Steiner Kristóf és Szabó Balázs Máté lesznek.
Vágólapra másolva!

Az izraeli gourmet világ meghódításán dolgozó Steiner Kristóf a pörkölt és a szerelem tragikus összeférhetetlenségét tárja fel alkohollal áztatott meséjében.

"Magáról a Tömény Történelemről nem sok mindent tudtam, de dolgoztam már együtt a Comedy Centrallal, imádtam a Készhelyzetet. A Spáh-ikreket is nagyon bírom, úgyhogy egyértelmű volt, hogy csatlakozom a spicces brigádhoz. Bár vegán vagyok, azért az egészségemet én is számtalan módon rombolom: jöhettek bőven a koktélok!" - mesélte.

Forrás: Comady Central/Brozsek Niki

Pezsgőt és ánizspálinkát kortyolgatva stílusosan a magyar konyhák sava-borsát adó hús és a szépséges Beatrix képében érkező vegán fine dining egymásra találásáról regél, de a királyi frigy természetesen nem köttethetik meg Madonna közreműködése nélkül. "Magyarországon egyébként is mindig a vegán ételekről és Madonnáról beszélek, ha iszom, akkor pedig megállíthatatlan vagyok!"

Forrás: Comedy Central/Antal Zsani

"Anya, dolgozom" - bizonygatja a barackpálinkák hatására akadozó nyelvvel telefonáló Szabó Balázs Máté. A humorcsatorna stand-up tehetségkutatójának ifjú közönségdíjasa rutinos mesélőként hajtja le a feleseket: az előző évadban Emese különös álmát igyekezett megfejteni, most pedig zenetörténetünk első cigányprímása, a kegyetlen produceri feltételek áldozatául eső Czinka Panna kálváriájára hívja fel a figyelmet.

Forrás: Comedy Central/Antal Zsani

Gryllus Dorka tehetséges hegedűse az előnytelen szerződés elől menekülve kénytelen egy fiúbanda frontembereként kamatoztatni tehetségét, hormonműködését azonban a bajszos-pipázós álca alatt sem rejtheti el. Történetét ma a szépségipar és a feltörekvő zenészek is intő tanulságnak tekinthetik: a nők bőrének nem tesz jót a pipadohány, és mindig, minden körülmények között nézzük meg, mit írunk alá - vagy bízzuk az egészet az anyukánkra - áll a csatorna közleményében.