Elszomorítóan gyenge produkcióval esett ki egy X-faktoros

Vágólapra másolva!
Két női előadó párbajozni kényszerült az október 28-i adásban, de a mentorok nem tudtak dönteni. 
Vágólapra másolva!

Igen halovány produkcióval búcsúzott a show-tól a beugróként érkező Bereznay Dániel, és ezt a mentorok is látták, nem volt egy jó szavuk a nyakigláb sráchoz. Nem elég, hogy hamis volt többször, feltűnően magyaros az angol kiejtése, annak ellenére, hogy egy ideje Angliában él. Ezzel ő lett az idei széria ötödik kiesője, ha csak az élő show-ba jutottakat nézzük: ő kapta a legkevesebb voksot ezen az estén.

Párbajozni kényszerült Abaházi Nagy Lívia és Erdős Viola, utóbbi kezdte az Anna and the Barbies együttestől ismert Márti dalával. A kopasz, piercinges, tetovált lány után jött az operaénekesnő, párbajdala szép, enyhén unalmas volt.

Ez nem Bereznay estéje volt Forrás: RTL

„Mindig ezt akartam látni" – dicsérte ByeAlex saját mentoráltját, Violát, majd Puskás Péter következett az értékeléssel, és katartikus pillanatokat emlegetve kardoskodott saját versenyzője mellett. Egy-egy.

„Az maradjon, aki többször megérintette a lelkemet, kiállok Lívia mellett" – jelentette be Radics Gigi, majd a végén Gáspár Laci elmélkedett egy kicsit a fejlődésről, a meghatottságról, és az X szerepéről egy előadó életében. Kettő-kettő lett az állás, és mivel a mentorok nem tudtak dönteni, a kevesebb voksot kapó Viola esett ki.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora?