A zsűri két kedvence túlélte a Sztárban sztár újabb adását

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Pápai Joci egyszerűen megunhatatlanul vicces nőnek öltöztetve, ezúttal Olivia Newton-Johnt kellett alakítania, egyértelműen ő az idei évad leghumorosabb figurája. Mindenki énekelt egy szólót, egyet duettben, majd kiderült, hogy Ekanem Bálintnak kell búcsúznia.
Vágólapra másolva!

Nancy Sinatraként nagy parókában nyitotta a show-t Janicsák Veca, Liptai Claudia szerint soha nem volt ilyen szexi még, Majka nyálcsurgatásról és selyemharisnyába húzott hangról elmélkedett, Stolhnak pedig megjelent egy James Bond-film. 39 pontot kasszírozott, csak Majka nem adott neki tízest.

Pharrell Williams-egyveleg következett Berkes Olivér előadásában, Papp Szabinak hiányzott „egy kis power" az éneklésből, majd levetették vele a kalapot, felrakatták a napszemüveget, de sehogy nem nézett ki úgy, mint az eredeti. 37 ponttal mehetett átöltözni.

Eztán három percre úgy tűnt, hogy az egykor 2-3 milliós nézettséggel futó Dáridó támadt fel a TV2-n, mert utcára nyílt a kocsmaajtó, és kiderült, hogy Csocsesz mához egy hétre már nem lesz itt. A mulatós egyveleg végén Stohl szomorú-udvarias arccal pislogott, Majka viszont vígan kacarászott. „Az életben nem buliztam ilyenre... vagy csak nem emlékszem rá. Hiányoltam Csocsesz idióta mosolyát, ami mindig ott van az arcán" – ingatta a fejét előbbi. „A magyar ember elméje tiltakozik a műfaj ellen, de a lábával titokban dobol" – magyarázta az ózdi rapper. Horváth Tamás végül 35 ponttal gazdagodott.

Ekanem Bálint Tom Jones volt, majd Lenny Kravitzként toppant be Király Viktor, 40 pontnak örülhetett. Jött Pápai Joci, az idei évad legnagyobb bohóca, Boban Markovic lett volna, de Liptai azon derült, hogy nem hitte volna, hogy Maradona tud énekelni. Pedig tud, ha nem is túl szépen, íme:

Pápai csak egy nyolcast kapott egyik legjobb haverjától, Majkától, aki azon csodálkozott, hogy Indiában is forgott western. Stohl azon elmélkedett, hogy nem tudott trombitálni, a hang nem stimmelt, a tánc béna volt, és még csak nem is hasonlított a szerb-roma zenészre, de mivel végigröhögte a produkciót, adott rá egy tízest.

Közös dalok

Az első közös produkcióban a Wellhellót állították színpadra az énekesek, a zsűrit lenyűgözte a páros. Ekanem és Berkes után Janicsák Veca Király Viktorral duettezett, Whitney Houstont és George Michaelt kellett alakítaniuk. Nem kétséges, hogy a mezőny legjobb női- és férfihangjáról van szó (Veca már akkor a legjobb női hang volt, amikor hatan iparkodtak még), de ez elég unalmas kis előadás lett, hang ide vagy oda. Nem véletlen, hogy a Wellhello 40 pontja után itt senki nem adott 10-est, sőt, Pappnál csak 8-at ért a nóta.

A legvégére maradt az este fénypontja. Mivel a Sztárban sztár alapvetően nem énekverseny, hanem csak a vegytiszta és ártalmatlan szórakozásról szól, nehéz volt vigyorgás nélkül nézni Pápai Jocit, amint kilógó hasával, szőke parókában, műbőr nadrágban, nőcis ingben Olivia Newton-Johnt alakítja a Grease-ből, mellette egy fél fejjel alacsonyabb, 20 kilóval könnyebb Travoltával. Paródiába hajlott erősen, de vicces volt, a maximális 40 pontot meg is kapták.

Liptai Claudia sokadik zsűrizése volt a mai, de megint volt pár szellemes beszólása Forrás: tv2

Claudia nevek kimondása nélkül arra unszolta a nézőket, hogy tartsák benn az egyetlen nőt (Vecát) és a legszórakoztatóbb figurát (Jocit), Majka pedig nem akart kanbulit a végére - ő is Pápait, Janicsákot támogatta. Stohl végső értékelése hosszú volt, de nem túl tartalmas, Papp Szabi pedig arról beszélt, hogy jól érezte magát, és várta, ki rúgja fel a szabályokat. A szavazatok és a zsűripontok alapján az este kiesője Ekanem Bálint lett.

Szavazzon!

Ki a kedvenc zsűritagja a Sztárban sztárnál?