Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1

Morning show Sajtótájékoztató Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1, november 1-je óta Békéscsabán is hallható. Csütörtök reggel Balázsék élő adásban köszöntötték a régi-új hallgatókat.
Vágólapra másolva!

November 1-je óta újra szól Békéscsabán a Rádió 1, délután a 104.0 MHz-es frekvencián szóló Csaba Rádió is csatlakozott a kereskedelmi rádió hálózatához.

A békéscsabaival együtt ma már 25 frekvencián hallhatóak országszerte a műsorok, köztük a reggeli műsorsávban a Balázsék is.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Sebestyén Balázsék csütörtök reggel élő adásban köszöntötték régi-új hallgatóikat, és alig néhány óra alatt számtalan üdvözlő üzenetet kaptak a városból azoktól, akik boldogok, hogy újra követhetik kedvenceiket. Természetesen azok a hallgatók sem fognak csalódni, akik a helyi tartalmakra, a már jól megszokott hangokra kíváncsiak. Amellett, hogy az országosan ismert sztárokkal bővült a rádió kínálara, a híreket például, amelyek között megtalálhatóak a legfrissebb környékbeli programajánlók is, továbbra is helyben szerkesztik és tolmácsolják majd a kollégák - közölték.

Békéscsabával együtt az elmúlt hetekben három új városban szólalt meg a Rádió 1, így Szombathely és Zalaegerszeg is együtt ébredhet a rádiósokkal.