Kárpáti Rebeka: Álomszerű számomra, hogy ez megtörtént

Kárpáti Péter, Kárpáti Rebaka, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Kárpáti Rebeka édesapjával, R. Kárpáti Péterrel utazott Ázsiába, ketten vágtak neki az Ázsia Expressz kihívásainak. Bár a legtöbbször a sminkes és a fodrász keze alól kerül a képernyőre, nem bánja, hogy a nézők látják hétköznapi énjét. Különösen élvezi az extrém helyzeteket, félelmet pedig egyáltalán nem érzett a rajt előtt.
Vágólapra másolva!

A színésznő sokat utazik, imád repülni és új helyeket megismerni, így nem tartott semmitől a játék előtt. „Különösen szeretem az olyan helyzeteket, amikor a saját életemet, személyiségemet beledobom egy egészen más környezetbe. Mindig nagyon érdekel, hogy ezek a szituációk mit hoznak ki belőlem, emiatt nagyon kíváncsi voltam erre az egészre. Picit izgultam, mert nem tudtam, mi vár rám, de félelem egyáltalán nem volt bennem” - mesélte az Origónak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Számított rá, hogy nehéz helyzetekben kell majd helyt állni, a műsor külföldi verzióiba is belenézett. „Nem vagyok túl aggódós, az a fajta vagyok, aki úgy áll a dolgokhoz, hogy valami úgyis lesz! Valahogy úgyis megoldjuk! Ez volt jellemző rám végig.

Hiába járt büntetés valamiért, volt, amit egyszerűen nem tudtam bevállalni, majd az adásból kiderül, mi volt az. Ezzel együtt én az élményért vágtam bele a műsorba, és az biztos, hogy soha nem felejtem el ezt a kalandot” - mesélte.

„Az első képkockákat látva, el se hiszem, hogy ezen túl vagyunk, ez már megtörtént, és hamarosan képernyőre is kerül. Picit álomszerű számomra, hogy megtörtént, majd hazajöttünk, és folytatódott tovább ugyanúgy az életünk. Nagyon furcsa, hogy ilyeneket csináltunk.”

Forrás: TV2 Sajtószoba

Nagy volt a feszültség

Szívesen vállalna hasonló játékot, de másik területen, Ázsia nem jött be neki annyira. „Merőben más hely, mondjuk Dél-Amerika nagyon tetszene, és belevágnék hasonló feladatokba. Ázsia nem tetszett annyira. Alapvetően kedvesek voltak az emberek, de az ételek, a bűz, az állandó, hangos dudálás nagyon nem az én világom.

Forrás: TV2

Nagyon igényli a nyugalmat, az egyedüllétet, leginkább azt sajnálta, hogy erre az Ázsia Expressz alatt nem volt lehetősége. „Folyamatosan voltak körülöttünk, nem volt olyan perc, hogy az ember kicsit magával legyen elfoglalva, pedig nekem ez mindig nagyon fontos volt. Ez okozta talán a legnagyobb feszültséget bennem, nem is gondoltam, hogy ennyire szükségem van erre. Már nagyon vágytam rá, hogy egyedül legyek egy kicsit, hadd üljek le egy teával, és hadd csukjam magamra az ajtót.”

Forrás: TV2

Örül neki, hogy smink nélkül is látják majd. „A hajam csimbókokban áll már az első részben, a ruhám piszkos, izzadt, a fejem borzalom. De imádom! Aki szeret, így is szeressen! Talán nem én vagyok a legkeményebb csaj, de igyekeztem megmutatni, hogy van egy vagány oldalam is.”