A Vészhelyzet sztárja kimenekült Steven Seagal szállodai szobájából

An Evening Honoring Carolina Herrera GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION topics topix bestof toppics toppix
NEW YORK, NY - DECEMBER 06: Julianna Margulies attends "An Evening Honoring Carolina Herrera" at Alice Tully Hall at Lincoln Center on December 6, 2016 in New York City. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A férjem védelmében, A hálózat, a Maffiózók és a Vészhelyzet színésznője, Julianna Margulies mesélt, a mostanában szexuális zaklatással vádolt filmesek közül Steven Seagallal és Harvey Weinsteinnel is volt kínos kalandja. 
Vágólapra másolva!

Az egyre duzzadó hollywoodi szexuális zaklatási botrány kapcsán A férjem védelmében főszereplője, Julianna Margulies is megszólalt, a SiriusXM rádió Just Jenny című műsorában mesélt Jenny Huttnak.

A színésznő 1991-ben a Törvényre törve című filmben szerepelt együtt Steven Seagallal, amikor a női casting director felhívta őt, hogy Seagal beszélni szeretne vele egy jelenet miatt – este tízkor a hotelszobájában.

Marguliesnek már ez gyanús volt, de a nő biztosította róla, hogy ő is jelen lesz a beszélgetésnél, nincs mitől tartania. Ehhez képest Seagal egyedül várta a színésznőt, aki aztán alig tudott szabadulni a szobából.

Julianna Margulies tavaly decemberben Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

Pár évvel később, amikor egy másik munka miatt Harvey Weinstein hívatta a hotelszobájába, már óvatosabb volt, közölte az asszisztensnővel, hogy csak vele együtt hajlandó felmenni a producerhez. Weinstein állítólag fürdőköpenyben nyitott ajtót, és igen szúrós szemmel nézett az alkalmazottjára, amiért nem egyedül küldte fel Marguliest, majd rövidre is zárta a beszélgetést, és becsapta az ajtót.

"Soha nem erőszakoltak meg, soha nem is bántottak" – hangsúlyozta Margulies, szerinte az ő két történetének annyi tanulsága van, hogy ne csak a szexuális zaklatást elkövető férfiakat hibáztassuk, hanem velük együtt mindazokat, akik közreműködnek ebben, legyenek akár nők is, mint az ő esetében.