Kinek drukkol az Ázsia Expresszben?

Ázsia Expressz sajtótájékoztató
Ázsia Expressz sajtótájékoztató 2017 október 24-én
Vágólapra másolva!
November 7-én este 7-kor indul az ázsiai valóságshow, tizennégy magyar, ismert emberrel. Kulcsár Edinának nyugtató ajánlottak az út előtt, a műsorvezető Ördög Nórára pedig rászólt egy külföldi producer. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

Rajtol az Ázsia Expressz, amelynek első adását már láthatta a sajtó: számos vicces, derűs pillanattal szolgál az első rész, de a későbbiekben lesz sírás és összeomlás is az előzetesek szerint. Ez ugyanis nem csak fizikai erőpróba, hanem kemény pszichés megmérettetés is, ráadásul másfél hónapig tart a legszívósabb, legügyesebb párosoknak.

Kulcsár Edina Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kulcsár Edina párja, Csuti elmondta, hogy egyenesen cél volt kilépni a komfortzónából. „Anyukám nagyon tartott attól, hogy nem lehet engem elviselni, így figyelmezette Edinát, hogy vigyen nyugtatót... mert azt hitte, hogy ha a fia nem eszik, ha rossz helyen alszik, akkor kibírhatatlan lesz." Tökéletes fizikai és szellemi állapotban akart lenni a többhetes megmérettetés előtt, de nem sokkal az út előtt jött térdműtét – kinn pedig sokat kellett kutyagolni a negyven fokban.

Forrás: TV2

„Az első hét csak bemelegítés. Ami később történik, az mindenkinek életre szóló élmény. Nem láttam a teljes szériát a képernyőn, de a celebek tényleg ott aludtak, ahová beengedték őket" – mesélte Ördög Nóra a Mokkában.

Egy nemzetközi formátumról van szó, így több külföldi is volt a stábbal: egyszer egy külföldi producer állt Nóra mellé, és rászólt, hogy ne is gondoljon arra, hogy ad enni a versenyzőknek. Volt ugyanis többször, hogy elcsigázva, fáradtan befutottak a játékosok, de a stáb nem adhatott nekik semmiféle elemózsiát, a vacsorát nekik kellett megoldaniuk, persze pénz nélkül.

Szavazzon!

Kinek drukkol az Ázsia Expresszben? Két párost is megadhat.