Mindkét új sorozatát otthagyja A szökés főszereplője

2017 Winter TCA Tour - Day 7 Arts Culture and Entertainment Celebrities Pasadena FeedRouted_NorthAmerica FeedRouted_Global topix bestof PASADENA, CA - JANUARY 11:  Actor Wentworth Miller of the television show 'Prisonbreak' speaks onstage during the FOX p
PASADENA, CA - JANUARY 11: Actor Wentworth Miller of the television show 'Prisonbreak' speaks onstage during the FOX portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 11, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A szökés egykori sztárja, Wentworth Miller a Flash-ből és a Legends of Tomorrow-ból is kilép, aligha láthatjuk többet Captain Cold szerepében.
Vágólapra másolva!

Wentworth Miller maga mögött hagyja a DC képregényeken alapuló tévés univerzumot, mind a Flash – A Villám-ban, mind A holnap legendái-ban feladja eddigi szerepét, a magyarul Fagy kapitányként emlegetett Captain Coldot.

A színész az Instagramon azt írta, jelenleg az utolsó epizódjait forgatja a sorozatokkal, majd megköszönte a kollégáinak a közös munkát, hozzátéve, hogy nagy élmény volt számára, amiből sokat tanult:

artwork via @kevinwada

@wentworthmiller által megosztott bejegyzés,

Millerrel együtt a dr. Martin Steint játszó Victor Garber is otthagyja a két szériát, ő visszatér a színpadhoz, a Broadwayra. Miller egyelőre nem indokolta a döntését, a rajongók csak remélhetik, hogy esetleg A szökés egy újabb szériája van készülőben.