Sztárok, akik bosszút álltak az exükön

2017.11.07. 18:36

Elin Nordegren

A svéd modell sem hagyta annyiban, amikor kiderült, hogy világhírű férje, Tiger Woods fűvel-fával megcsalta a házasságuk alatt. Stílusosan egy golfütővel ment neki a férfinak, majd a kocsijának is – előbbinek plasztikai beavatkozásra is szüksége volt –, végül a válási procedúra során 100 millió dollárt gombolt le a hűtlen golfozóról.

Woods és Nordegren 2009-benForrás: AFP/Robyn Beck

Justin Timberlake

Észrevette már, hogy az énekes világfájdalmas szakítós számához, a Cry Me a River-höz készült klipben a főszereplő csaj eléggé hajaz Britney Spearsre? Nem véletlenül, hisz az énekesnő azelőtt csalta meg Timberlake-et Wade Robson táncossal – a videón azonban pont a pasi lépett félre egy másik nővel, mintha a felszarvazott Timberlake így próbálta volna szépíteni a helyzetet.

Mary Harvey

Az Egyesült Államokban ismert és kedvelt komikus és műsorvezető, Steve Harvey exneje a lehető legegyszerűbb módját választotta a bosszúnak: kitett a YouTube-ra egy azóta már levett videósorozatot, amelyben kiteregette a családi szennyest, férje vélt hűtlenkedéséről is beszélt. Az asszony mentségére legyen mondva, a kisfilmet csak öt évvel a válás után dobta fel a netre, miután a férfi beperelte, azt állítva, hogy miatta passzolt egy remek munkalehetőséget Oprah Winfrey-nél.

Steve Harvey és felesége 2004-benForrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Frederick M. Brown

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő