400 ezer háztartás kap még egy tévécsatornát

Fargo, Billy Bob Thornton
Vágólapra másolva!
Már a DIGI kínálatában is elérhető a Viacom csatornája, az RTL Spike.
Vágólapra másolva!

Az RTL Spike műsorával bővítette digitális kábeltelevíziós és műholdas szolgáltatásainak kínálatát a DIGI. Ennek köszönhetően további, csaknem 400 ezer háztartásban láthatják a nézők a Viacom fiatal felnőtteknek szóló tévésorozatokat, illetve mozifilmeket bemutató tévécsatornáját, amely immár a hazai televíziós műsorterjesztő szolgáltatók túlnyomó többségének kínálatában megtalálható - áll a DIGI és a Viacom közös kommünikéjében.

A Fargo első évadjában Billy Bob Thornton gonoszkodik Forrás: Kobal / The Picture Desk

Az RTL Spike programjában olyan sorozatok mellett, mint a Gyilkos elmék vagy a Cobra 11, novemberben látható a Csillagkapu: Atlantisz sci-fi sorozat és A hős legendája akciófilm-sorozat. Még a téli időszak folyamán több új országos premier-sorozat is a képernyőre kerül: a Hajsza thrillersorozat 3. évada, az iZombie horrorsorozat, az Ash vs. Evil Dead vígjáték-horror sorozat, a Vikingek történelmi televíziós sorozat és a Fargo című krimisorozat.

Az RTL Spike a DIGI digitális kábeltévés szolgáltatásában a 45-ös csatornahelyen, míg műholdon a 12418V frekvencián található meg.