Bárdosi Ildikó betegségéről mesélt

2017.11.08. 16:01

Bárdosi Sándor feleségével, Ildikóval, 23 évesen közölték, hogy nem lehet gyermeke inzulinrezisztenciája miatt. Szigorú diétába és életmódváltásba kezdett, aminek köszönhetően ma két gyermek édesanyja.

Bárdosi Ildikó a Mokka vendégeként arról beszélt, hogy milyen életmódbeli változásokat kellett bevezetnie ahhoz, hogy gyermeke születhessen.Végül a sport és az egészséges táplálkozás segített legyőznie betegségét, miután azt mondták neki az orvosok, hogy meddő.

Forrás: Bárdosi Ildi / Facebook

A hír akkor traumaként érintette, több magánorvosnál is járt, de senki nem adott neki tanácsokat. Maga kezdett nyomozásba, és talált rá a módszerre, ami segített neki a gyógyulásban. "Csak magok, csak hús, csak zöldségek, 48 kilóról 45-re fogytam, csont és bőr voltam, de izmosan, mert rengeteget edzettem. Decemberben elkezdtem, majd május 29-én pozitív lett a tesztem négy és fél év után, öthetes voltam. Teljesen sokkolt, nem hittem el" - mesélte a Mokkában.

Az inzulinrezisztencia mellett PCOS-t is diagnosztizáltak nála, azóta két gyermek édesanyja. Mára jobban van, nincsenek tünetei, és bár nem olyan szigorúan tartja a diétát, mint korábban, nagyon figyel az étkezésére a sport mellett.

MAI CIKKEK