Jön Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös sorozata

ELLE's 18th Annual Women in Hollywood Tribute - Inside Celebrities topics topix bestof toppics toppix GettyImageRank1
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 17: Actresses Reese Witherspoon (L) and Jennifer Aniston attend ELLE's 18th Annual Women in Hollywood Tribute held at the Four Seasons Hotel on October 17, 2011 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös sorozatban fog szerepelni, előbbinek a Jóbarátok óta ez lesz az első komolyabb tévés munkája.
Vágólapra másolva!

Az Apple készíti az egyelőre cím nélküli sorozatot, amely Jennifer Aniston és Reese Witherspoon főszereplésével mutatja be a reggeli tévéműsorok világát.

A két színésznő a Jóbarátok-ban már szerepelt együtt – Witherspoon játszotta ott Rachel egyik húgát –, Anistont azóta csak vendégszerepekben láthattuk a képernyőn, kolléganője legutóbb a Hatalmas kis hazugságok-ban jelent meg.

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston 2011-ben az ELLE rendezvényén Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

A mostani projektet a House of Cards producere, Jay Carson jegyzi az HBO korábbi fejesével, Michael Ellenberggel közösen, alapul Brian Stelter könyve, a Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV szolgál.

Az Apple nemrég szállt be a sorozatgyártásba, ez lesz a második nagy dobása Steven Spielberg régi antologikus szériájának, az Amazing Stories-nak a feltámasztása után.