Szexuális zaklatással vádolják A szökés sztárját is

Entertainment Weekly Celebrates SAG Award Nominees at Chateau Marmont sponsored by Maybelline New York - Arrivals GettyImageRank3 People VERTICAL Looking At Camera HOUSE CASTLE USA California City Of Los Angeles One Person ACTOR COMMEMORATION Chateau Marm
LOS ANGELES, CA - JANUARY 28: Actor Robert Knepper attends the Entertainment Weekly Celebration of SAG Award Nominees sponsored by Maybelline New York at Chateau Marmont on January 28, 2017 in Los Angeles, California. Dimitrios Kambouris/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
Egy jó nevű jelmeztervező, Susan Bertram szexuális zaklatással vádolja A szökés-ből ismert Robert Kneppert, most elevenített fel egy több mint 25 évvel ezelőtti esetet.
Vágólapra másolva!

A többek között a Négy szobá-ban, a Con Air-ben és a Sírhant művek-ben is közreműködő jelmeztervező, Susan Bertram a Hollywood Reporternek mesélt el egy 1991-es esetet, azt állítja, hogy A szökés Zsebese, Robert Knepper szexuálisan zaklatta őt.

A nő a Férfi nélkül (Gas Food Lodging) című filmen dolgozott együtt Knepperrel, és a színész lakókocsijában csak letett volna pár ruhát, amikor Knepper állítólag megmarkolta a lába közét, és közölte vele, hogy „a szart is kidugja belőle”.

Robert Knepper idén januárban Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Bertramnak sikerült kiszabadítania magát, majd miután sírdogált egy sort a vécében, elmondta az esetet akkori asszisztensének, Dominique DuBois-nak, de ennél többet egyikük sem tett.

„Akkor még nem számíthattam semmilyen védelemre. Fiatal voltam, az egyik első munkám volt a filmiparban, és nagyon messzire elkerültem otthonról” – mondta.