Bódi Sylvi egy pasi miatt nem jött haza Indonéziából

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi a tervezettnél jóval később indult haza Magyarországra a legutóbbi útjáról, egy ismeretlen pasi meggyőzte, hogy maradjon. A döntést nem bánta meg, és azt is megtudta, mi jelenti számára a legnagyobb luxust.
Vágólapra másolva!

"Csodálatos közel egy hónapot töltöttem el a Mentawai-szigeteken" - írta friss posztjában a modell, aki arról számolt be a követőknek, hogy egy kompon összeismerkedett egy sráccal, aki az év közel felét saját vitorlásán tölti barátaival. Meghívást kapott tőle a hajóra, így végül nem jutott el a hat óra múlva induló repülőre, inkább ott maradt.

Forrás: VIASAT3/Jason Reposar

"Az életünk során számtalan lehetőség jön velünk szembe, s mily sokat kihagyunk ezekből. Ugyanaz a lehetőség viszont általában nem jön szembe velünk kétszer. Vagy megragadod, vagy elmulasztod. Rajtad áll. Én a saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy kevés olyan dolog van, amit megbántam, hogy megtettem, viszont annál több olyan, amit bánok, hogy kihagytam" - írta.

Hamar alkalmazkodott a körülményekhez

"Több, mint 3 hetet töltöttem el a hajón. A srácok nagyon jó fejek, barátságosak, segítőkészek voltak. Első perctöl kezdve olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismerném őket, így a beilleszkedésem is pillanatok alatt megtörtént. Az első napokban kiderült, hogy hasonló mentalitásuak vagyunk" - részletezte.

Hamar alkalmazkodott a körülményekhez: eső- és tengervízzel fürödtek és mosogattak, különböző kis falvaknál álltak meg hetente egyszer, hogy megvegyék mindazt, amire szükségük van. "Feltankoltunk zöldségekből, gyümölcsökből és egyéb élelmiszerekből" - írta.

Forrás: Viasat3

Teknősökkel úszott, merült, csillagokat nézegetett éjszaka, és egy nagyobb viharral is meg kellett küzdeniük.

"Eszem ágába sem jutott Facebookozni vagy Instagramot használni! Imádtam az internetmentességet, így teljes mértékben a jelenben tudtam lenni, és megélni mindazt a csodát, amiben részem volt. Az hiszem, számomra az igazi luxust az offline állapot jelenti. Nehéz volt elhagyni a hajót. Az ott töltött idő és az egész utazás felejthetetlen élmény volt. A szívem egy kis darabja ott maradt a Brocador fedélzetén..."